Sisältöön
Gucci

Gucci Guilty for Women EdP tuoksu 30 ml

tuotteen arvosana 4.5/5

Siirry arvioihin12kappaletta
89,00 €
2 966,67 €/l
Alin hinta 30 pv. 89,00 €

Myymäläsaatavuus

Ladataan

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Gucci Guilty Pour Femme tuoksut kutsuvat tutkimaan, luomaan ja olemaan yhteydessä todelliseen itseemme. Oodi itsensä hyväksymiselle, ystävyydelle ja rakkaudelle kaikissa muodoissaan. Gucci Guilty Pour Femme Eau de Parfum for Women on ambermainen kukkaistuoksu, joka innostaa uudenlaiseen näkemykseen aistillisuuden ja aidon elämän yhdistämisessä.

Gucci Guilty Pour Femme on runsas ja arvokas aromaattinen kukkaistuoksu, jossa mandora-sitrus kietoutuu syreenin ja patsuliöljyjen tuoksunuotteihin. Tämä sitruksinen parfyymi on intensiivisempi ja sisältää suuremman tuoksupitoisuuden kuin klassinen Eau de Toilette. Ensituoksussa avautuvat Mandoran sitruksiset sävyt, joita seuraavat bergamotin ja vaaleanpunaisen pippurin vivahteet. Sydäntuoksussa yhdistyvät syreenin, ruusun, orvokin sekä kurjenpolven kukkaistuoksut. Pohjatuoksussa patsuli sekoittuu lämpimiin ambermaisiin vivahteisiin lisäten tuoksun pitkäkestoisuutta.

Gucci Guilty Pour Femme -pullossa on sama muoto kuin vastaavassa miesten tuoksussa. Pullon alaosa sekä korkki ovat kullanväristä metallia ja niiden välistä paljastuu vaalean ruusun sävyinen tuoksuneste. Toisiinsa sulkeutuva G-logo koristaa pullon etupuolta.

Tuotetiedot
Koko

30ML

Ainesosat

ALCOHOL DENAT., PARFUM/FRAGRANCE, AQUA/WATER/EAU, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, BENZYL SALICYLATE, BHT, CINNAMYL ALCOHOL, CITRAL, CITRONELLOL, COUMARIN, DIETHYLAMINO HYDROXYBENZOYL HEXYL BENZOATE, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, GERANIOL, HEXYL CINNAMAL, HYDROXYCITRONELLAL, ISOEUGENOL, LIMONENE, LINALOOL, RED 4 (CI 14700), YELLOW 5 (CI 19140), EXT. VIOLET 2 (CI 60730).

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Italia

Tuotekoodi

3614227758063

Arviot (12)

tuotteen arvosana 4.5/5

  • asiakkaan antama arvosana 2/5

    Pv422Vahvistettu osto

    Pakkaus on kaunis. Helppo ottaa käsilaukkuun

    Hyvä ja hillitty tuoksu.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    reetj96Vahvistettu osto

    Ihana!

    Ihana tuoksu joka sopii sekä arkikäyttöön että kevyeksi iltatuoksuksi.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    MirjamiVahvistettu osto

    Ihanan "mehevä" Guilty

    Upea tuoksu, jota voi käyttää päivin, illoin.

  • asiakkaan antama arvosana 5/5

    Heli3Vahvistettu osto

    Ihana tuoksu

    Ostin jokin aika sitten ja olen ollut tyytyväinen

  • asiakkaan antama arvosana 4/5

    TarjaVahvistettu osto

    Pehmeä naisellinen tuoksu

    Ostin kokeiluun uuden tuoksun ja olen ollut tyytyväinen. Tuoksu on pehmeä, ei liian päällekäyvä ja viipyy iholla koko päivän.

Ladataan