Sisältöön
Mac Cosmetics

MAC Fix+ Stay Over Setting Spray meikinkiinnityssuihke 100 ml

36,00 €
360,00 €/l

Myymäläsaatavuus

Ladataan

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

MAC Fix+ Stay Over Setting Spray on pitkäkestoinen meikinkiinnityssuihke, joka on täysin alkoholiton. Tämä innovatiivinen ja kosteuttava kiinnityssuihke kiinnittää meikkisi tehokkaasti jopa 16 tunnin ajaksi. Mikroskooppisilla kalvoja muodostavilla partikkeleilla rikastettuna se sitoo meikin ja varmistaa upean kestävyyden koko päiväksi. Tässä setting sprayssa on uraauurtava, kosteuttava koostumus, joka takaa meikillesi painottoman kestävyyden. Nauti entistä hienommasta sumutuksesta kiitos parannetun pumpun!

Mitä tuote tekee:
Kiinnityssuihke, joka kosteuttaa ihoa*, samalla kun se pitää meikkisi paikoillaan koko päivän*, ja kiinnittää meikin 16 tunniksi.

• 92 % koki, että iho tuntui heti kosteutetulta*
• 94 % koki, että Fix+ Stay Over auttoi meikkivoidetta säilyttämään värinsä koko päivän*

* Kuluttajatesti 122 naisella heidän käytettyään tuotetta viikon ajan

Tuotetiedot
Koko

100ML

Ainesosat

Water\Aqua\Eau, C9-12 Alkane, Glycerin, Butylene Glycol, Pvp, Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Extract, Camellia Sinensis (Green Tea) Leaf Extract, Chamomilla Recutita (Matricaria) Extract, Tocopheryl Acetate, Caffeine, Isononyl Isononanoate, Ppg-26-Buteth-26, Panthenol, Arginine, Trimethylsiloxysilicate, Peg-40 Hydrogenated Castor Oil, Polydextrose, Hydrogenated Lecithin, Citric Acid, Fragrance (Parfum), Bht, Disodium Edta, Chlorphenesin, Phenoxyethanol Huomaa, että ainesosaluettelot voivat muuttua tai vaihdella aika ajoin. Katso ajankohtaisin ainesosaluettelo mukana tulevasta tuotepakkauksesta.

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Yhdysvallat

Käyttöohjeet

Sulje silmät ja suu ja suihkuta tuotetta kasvoille tasaisesti painamalla pumppua 25–30 cm:n etäisyydeltä.

Tuotekoodi

0773602642199

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita

Ladataan