Sisältöön
Näyttelijä Zendaya katsoo sivulle ja hänen vieressään on Lancômen Teint Idole meikkivoidetuotteita.Näyttelijä Zendaya katsoo sivulle ja hänen vieressään on Lancômen Teint Idole meikkivoide.

Juuri oikea sävy kaikille ihon sävyille Lancôme Teint Idole Ultra Wear -meikkivoiteella

Lancôme Teint Idole Ultra Wear -meikkivoiteen koostumus on kehitetty Advanced AirWear™ -teknologian avulla. Meikkivoiteen kevyt koostumus antaa virheettömän, luonnollisen ja pitkäkestoisen lopputuloksen. Tahraamaton ja vedenkestävä Teint Idole Ultra Wear -meikkivoide kestää hikeä, kosteutta ja kuumuutta. Tuote on testattu tosielämän ääriolosuhteissa.

Meikkivoiteen uusi koostumus mukautuu moniin iho-ongelmiin ja ihon tarpeisiin sopien niin rasvoittuvalle kuin kuivalle tai herkälle iholle. Koostumus sisältää nyt 81 % ihoa hoitavia ainesosia: hyaluronihappoa, E-vitamiinia ja ilmansaasteilta suojaavaa moringaa. Tuotteen aurinkosuojakerroin on 35.

Uuden sävyvalikoiman ansiosta löydät varmasti itsellesi sopivan Teint Idole -meikkivoidesävyn. Meikkivoide sisältää oksidinvihreitä ja ultramariininsinisiä pigmenttejä, jotka parantavat medium- ja deep-sävyjen tarkkuutta. Ei enää harmaata tai tuhkanharmaata efektiä tummalla tai oliviinsävyisellä iholla.

Teint Idole Ultra Wear -meikkivoide pähkinänkuoressa

- jopa 24 tunnin täysi peittävyys

- sopii kaikille ihotyypeille

- tahraamaton ja vedenkestävä

- sisältää 81 % ihoa hoitavia ainesosia

- aurinkosuojakerroin 35

- saatavilla 45 sävyvaihtoehtoa

- rikastettu hyaluronihapolla