Sisältöön

Kampanjaetujen ehdot

Kampanjaedut eivät koske erikoiskokoisia tuotteita ja lahjapakkauksia, jos kampanjan ehdoissa ei toisin mainita. Tarkista tarkemmat rajoitteet kampanjakohtaisesti alta. Etuja ei voi yhdistää muihin etuihin tai alennuksiin. 

Hyödynnä S-Etukorttietu kirjautumalla verkkokauppaan asiakasomistajana. Kun lisäät S-Etukorttisi tiedot osoitteessa s-kayttajatili.fi kohdassa “Omat tiedot – Etukortit ja jäsenyydet”, sinut tunnistetaan asiakasomistajaksi ja saat verkko-ostoistasi Bonuksen ja muut asiakasomistajaedut. Kirjaudu verkkokauppaan tai Luo S-käyttäjätili.

Jos et pääse S-käyttäjätilillesi tai olet hukannut kirjautumiseen tarvittavan sähköpostisoitteen, voit kirjautua pankkitunnuksillasi edellyttäen, että olet liittänyt asiakastietoihin oman S-Etukorttisi. Syötä vanha sähköpostiosoite ja valitse seuraavasta näkymästä "Pankkitunnukset". Viimeistele tunnistautuminen valitsemasi pankin sivulla. Vaihda heti kirjautumisen jälkeen asiakastietoihisi uusi sähköpostiosoite. 

Onko käytössäsi etukoodi? Jos sinulla on etukoodi, voit lisätä sen ostoskorin yhteenvedossa kohdassa ”Käytä etukoodi”. Huomaathan, että voit käyttää vain yhden etukoodin tilausta kohden.

 

Kampanjoiden rajoitteet

 

ALE

Etu koskee valikoitua normaalihintaista valikoimaa. Muodin lisäale voimassa vain S-Etukortilla.

Black Friday

Etu koskee normaalihintaista valikoimaa. Ei koske lehtiä, tupakkaa, lahjakortteja, palvelutuotteita eikä Sokos Herkun tai S-marketin tuotteita. Voimassa vain S-Etukortilla.

Asiakasomistajapäivät

Etu koskee normaalihintaista valikoimaa. Alennus ei koske elintarvikkeita, lehtiä, postimerkkejä, postimerkillisiä tuotteita, lahjakortteja, asiakaspalvelupisteen myyntituotteita, palveluita, kahviloita, kampaamoita, tupakkatuotteita, luontaiselintarvikkeita eikä Sokos Herkun ja S-marketin valikoimaa. Voimassa vain S-Etukortilla.

Hiusten hellimisviikko

Etu koskee normaalihintaisia kampaamomerkkejä. Ei koske lahjapakkauksia, erikoiskokoisia tuotteita eikä sähkölaitteita. Voimassa vain S-Etukortilla.

Hyvä olo

Etu koskee normaalihintaisia sertifioituja luonnonkosmetiikkatuotteita sekä terveystuotteita. Ei koske lahjapakkauksia. Voimassa vain S-Etukortilla.

Joulu

Kosmetiikan etu koskee naisten ja miesten tuoksuja. Ei koske lahjapakkauksia eikä erikoiskokoisia tuotteita. Muodin ja kodin etu koskee normaalihintaisia tuotteita. Päivän joulukalenterituotteita saatavana rajoitettu erä. Voimassa vain S-Etukortilla.

Juhlaviikot

Etu koskee normaalihintaisia mekkoja, pukuja sekä irtotakkeja ja -housuja, naisten alus- ja yöasuja, uima-asuja sekä aamu- ja kylpytakkeja ja naisten tuoksuja. Kosmetiikan etu ei koske lahjapakkauksia eikä erikoiskoisia tuotteita. Kodin etu ei koske postimerkkejä tai postimerkillisiä tuotteita. Voimassa vain S-Etukortilla.

Kutsu kauneuteen

Etu koskee normaalihintaisia meikkejä, kynsilakkoja ja kynsienhoitotuotteita, ihonhoitotuotteita sekä naisten ja miesten tuoksuja. Etu ei koske lahjapakkauksia eikä erikoiskokoisia tuotteita, eikä sitä voi yhdistää muihin tarjouksiin tai alennuksiin. Voimassa vain S-Etukortilla.

Miesten huoltoviikko

Etu koskee normaalihintaisia miesten kosmetiikkatuotteita ja tuoksuja. Ei koske lahjapakkauksia tai erikoiskokoisia tuotteita. Voimassa vain S-Etukortilla.

Pink Friday

Etu koskee normaalihintaisia tuotteita Emotion-myymälöissä sekä normaalihintaisia kosmetiikkatuotteita verkkokaupassa sokos.fi. Etu ei ole voimassa Sokos-tavarataloissa. Etu ei koske palvelutuotteita, lahjakortteja, lahjapakkauksia tai erikoiskokoisia tuotteita. Voimassa vain S-Etukortilla.

Sokos Emotion Synttäriviikko

Etu koskee normaalihintaisia tuotteita Emotion-myymälöissä sekä normaalihintaisia kosmetiikkatuotteita verkkokaupassa sokos.fi. Etu ei ole voimassa Sokos-tavarataloissa. Etu ei koske palvelutuotteita, lahjakortteja, lahjapakkauksia tai erikoiskokoisia tuotteita. Voimassa vain S-Etukortilla.

Verot veks

Etu koskee normaalihintaista valikoimaa. Etu ei koske elintarvikkeita, lehtiä, postimerkkejä, lahjakortteja, asiakaspalvelupisteen myyntituotteita, palveluita, kahviloita, kampaamoita, tupakkatuotteita, luontaiselintarvikkeita eikä Sokos Herkun ja S-marketin valikoimaa. Voimassa vain S-Etukortilla.