Sisältöön
KuvituskuvaKuvituskuva

Hoitava meikkirutiini talvipakkasille Lumenen Invisible Illumination -tuotteilla

Talvipakkasilla iho kaipaa normaalia enemmän kosteutusta. Kuivalla ja ärtyneellä iholla meikki ei pääse oikeuksiinsa ja voi halkeilla. Kylminä päivinä apunasi ovat ihonhoidolliset meikkituotteet. Lumene Invisible Illumination -tuotesarja yhdistää ihonhoidon ja meikin ainutlaatuisesti kevyillä ja raikkailla koostumuksilla, jotka jättävät ihon luonnollisen säteileväksi myös talvella. Tuotteet sisältävät pohjoismaisia ihonhoidon raaka-aineita, kuten kirkastavaa pohjoista lakkaa ja maitohorsmaa, rauhoittavaa E-vitamiinia sekä kosteuttavaa pohjoista levää. Sarjan tuotteita voit levittää kasvoillesi sormin, meikkisienellä tai -siveltimellä. Katso ohjeet hoitavaan meikkirutiiniin Lumene Invisible Illumination -tuotteilla.

1. Pohjusta

Lisää meikkisi kestoa ja suojaa ihoasi levittämällä kasvoillesi Instant Glow Heleyttävää meikinpohjustajaa. Sen helmiäispigmentit luovat hehkua kasvoillesi ja suojakerroin 30 suojaa ihoasi talviauringon UVA- ja UVB-säteiden haitallisilta vaikutuksilta.

2. Tasoita

Meikkivoiteen sijasta käytä ihollasi kevyesti peittävää Instant Glow Sävyseerumia, joka saa ihosi näyttämään tasaisemmalta ja säteilevämmältä.

3. Peitä

Jos haluat lisää peittävyyttä silmänympärysihollesi ja ihon pieniin virheisiin, levitä näihin kohtiin Heleyttävää peitevoidetta. Heleyttävä peitevoide yhdistää hoitavan seerumin ja peitevoiteen, minkä ansiosta se sulautuu iholle vaivattomasti eikä keräänny ihon pieniin juonteisiin.

4. Korosta

Invisible Illumination Hehku-, Poskipuna- ja Valopisaroilla tuot hehkua, väriä ja valoa kasvoillesi. Levitä ensin Hehkupisaroita pyörivin liikkein poskiluulle kohti kasvojen keskiosaa. Voit sipaista tuotetta myös hieman otsan hiusrajalle ja nenänvarteen tuomaan lämmintä hehkua. Levitä sen jälkeen Poskipunapisaroita poskipäille. Lopuksi levitä vielä Valopisaroita poskipäille, kulmien alle ja huulten amorinkaareen.

5. Kiinnitä

Dewy Glow Kosteuttava meikinkiinnityssuihke kiinnittää lopuksi meikin pitkäkestoisesti ja antaa iholle kasteenraikkaan hehkun. Voit käyttää tuotetta myös koska tahansa päivän aikana, kun kaipaat kosteutusta ja hehkua.