Sisältöön
KuvituskuvaKuvituskuva

Lumene – Lumoava iho kaiken ikää pohjoisen luonnon tehoaineilla

Nauti sileämmän ja kiinteämmän näköisestä ihosta! Lumene LUMO -tuotteiden tehoaineena toimivat pohjoisten marjojen pre-retinoli tai vegaaninen kollageeni. Niiden kosteuttava, ryppyjä häivyttävä ja ihoa kiinteyttävä vaikutus toimii jo ikääntymisen ensimerkeistä alkaen. Löydät tuotelinjan laajasta valikoimasta ihotyypillesi sopivat voiteet ja seerumit kasvoille ja silmänympärysiholle.

Muista myös ikääntyneemmälle iholle suunnatut Lumene LUMO Vitality -tuotteet, joiden täyteläisemmät koostumukset ravitsevat ja elvyttävät kuivempaakin ihoa.

Pohjoisten marjojen pre-retinoli

Lumenella kehitetty pohjoisten marjojen pre-retinoli saa alkuperänsä tyrnistä ja arktisesta lakasta. Tällä täysin kasvipohjaisella tehoraaka-aineella on samankaltaiset hyödyt kuin retinolilla – se auttaa vähentämään juonteiden ja ryppyjen syntymistä ja parantaa ihon sävyä ja pintarakennetta. Pohjoisten marjojen pre-retinolia löydät LUMO- ja LUMO Vitality -tuotteista.

Vegaaninen kollageeni

LUMO Kollageeniseerumista ja silmänympärysseerumista löytyvä tehoraaka-aine vegaaninen kollageeni on myös Lumenen kehittämä täysin kasviperäinen tehoraaka-aine. Vegaaninen kollageeni palauttaa ihon kimmoisuuden ja saa sen näyttämään sileämmältä ja täyteläisemmältä. Ihon ikääntyessä sen luonnollinen kollageenin tuotanto hidastuu. Lumenen tuotteissa hyödynnetty vegaaninen kollageeni hoitaa kollageenin vähenemisen merkkejä ihossa.