Sisältöön
KuvituskuvaKuvituskuva

Shock Absorber -urheiluliivit –20 %

Urheiluliivimerkki Shock Absorber by Champion on alansa edelläkävijä jo vuodesta 1995. Shock Absorber-urheiluliivit on valmistettu teknisestä, korkeatasoisesta ja rasitusta kestävästä materiaalista, joka siirtää tehokkaasti kosteuden pois iholta, kuivuu nopeasti ja hengittää. Liivit tukevat rintoja tehokkaasti kaikissa liikuntalajeissa ja voit täysillä keskittyä itse suoritukseen. Mallistossa on erittäin laaja kokovalikoima.

Viisi hyvää syytä hankkia urheiluliivit

Tukeva urheiluliivi on naisille olennainen urheiluväline. Urheiluliivin tulisi olla yhtä tärkeässä asemassa kuin hyvien lenkkitossujen: sinun ei pitäisi urheilla ilman niitä! Ei ole väliä mitä urheilua harrastat, kuinka usein harrastat ja kuinka intensiivisesti harrastat. Rintojen kokokaan ei vaikuta siihen, kannattaako rintoja tukea urheilun aikana, sillä kaiken kokoiset rinnat liikkuvat urheillessa.

1. Kaikenkokoiset rinnat liikkuvat urheilusuorituksen aikana

Tutkimuksemme on osoittanut, että A-kupin rinnat voivat liikkua 4 cm, kun taas G-kupin rinnat voivat liikkua jopa 14 cm urheilun aikana.

2. Rinnoissa ei ole lihaksia

Vain iho sekä Cooperin ligamentit tukevat rintakudosta. Liiallinen rinnan liike aiheuttaa ligamenttien venymisen. Cooperin ligamentit ovat kuin kuminauhoja. Kun ligamentit venyvät liikaa, ne voivat menettää kimmoisuutensa ja jopa katketa. Ligamentit eivät palaudu luonnollisin keinoin.

3. Urheiluliivit tekevät urheilusta mukavampaa

72 % urheilevista naisista kertoo, että urheilun aikana rinnat aiheuttavat kipua ja epämukavaa tunnetta. Oikeanlaisien liivien ansiosta olo treenin aikana ei ole epämukava ja voit keskittyä täysillä itse suoritukseen.

4. Tukevat ja oikean kokoiset urheiluliivit lisäävät liikunnasta saatavaa nautintoa

85 % urheilevista ja tukevia urheiluliivejä käyttävistä naisista kertovat, että sopiva tuki mahdollistaa urheilusta nauttimisen.

5. Urheiluliivit antavat itsevarmuutta

Tukevat urheiluliivit antavat vapauden keskittyä rintojen liikkeen sijaan itse urheilusuoritukseen.

Lähde: Shock Absorber: Miksi käyttää urheiluliivejä

Osta Shock Absorber -urheiluliivejä