Sisältöön
alt=””alt=””

Löydä kiinteämmän ja hehkuvan ihon salaisuus Biotherm Blue Peptides Uplift -kasvovoiteilla

Iän myötä ihossa alkaa näkyä ikääntymisen merkkejä. Ohuet juonteet ja rypyt korostuvat ajan myös, koska iho on altistunut auringonvalolle ja muille ulkoisille tekijöille. Ihon vanhenemista tapahtuu kuitenkin myös sisältä päin osittain siksi, että ihon kollageenin määrä vähenee iän myötä, jolloin ihon kimmoisuus ja kiinteys heikkenevät. Lue, mitä iholle tapahtuu ikääntyessä ja miten voit hoitaa ihoasi Biotherm Blue Peptides Uplift -kasvovoiteilla.

Kutsu kauneuteen Sokoksella, Sokos Emotionissa sekä verkkokaupassa sokos.fi: S-Etukortilla normaalihintaiset meikit, ihonhoitotuotteet sekä tuoksut 20 prosentin alennuksella. Etu koskee normaalihintaisia meikkejä, kynsilakkoja ja kynsienhoitotuotteita, ihonhoitotuotteita sekä naisten ja miesten tuoksuja. Etu ei koske lahjapakkauksia eikä erikoiskokoisia tuotteita, eikä sitä voi yhdistää muihin tarjouksiin tai alennuksiin. Voimassa 4.–10.3.2024.

Biotherm tuote.

Odotettu uutuus: peptidejä sisältävä kasvovoide, jossa on suojakerroin 30

Biotherm Blue Peptides Uplift -kasvovoide on rikastettu Biothermin tunnusomaisella ainesosalla, Life Planktonilla, jolla on ainutlaatuinen kyky edistää ihon uudistumista ja tehostaa muiden ainesosien tehoa. Lisäksi voide sisältää kollageenipeptidifraktioita, jotka auttavat kompensoimaan ihon kollageenikadon aiheuttamia näkyviä ikääntymisen merkkejä.

Tutustu Blue Peptides -linjan kaikkiin voiteisiin ja opi, miten voit käyttää niitä päivittäin.

Uudet Blue Peptides Uplift -kasvovoiteet

Löydä näkyvästi kiinteämmän ihon ja säteilevän hehkun salaisuus Blue Peptides Uplift -kasvovoiteilla. Ihonhoitosarjaan kuuluu neljä kasvovoidetta erilaisiin tarpeisiin ja rutiineihin. Yhteistä niille kaikille on se, että niillä on kosteuttavia ja kiinteyttäviä ominaisuuksia, jotka auttavat ylläpitämään kiinteää ja näkyvästi kiristynyttä ihoa.

Voiteisiin on kehitetty ainutlaatuinen koostumus, joka tarjoaa aisteja rikastuttavan kokemuksen. Koe samettinen, balsamimainen koostumus, joka sulaa iholla. Etsitpä sitten täyteläistä yövoidetta, kevyttä päivävoidetta tai kasvovoidetta, jossa yhdistyvät UV-suoja ja peptidit, löydät itsellesi sopivat Blue Peptides Uplift -kasvovoiteiden joukosta.

Biotherm Blue Peptides Uplift Cream

Tämä kasvovoide sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle. Saavuta välittömästi kiinteämpi iho, näkyvä terve hehku ja ajan myötä myös kireämpi iho.

Käytä kasvovoidetta joka aamu puhdistetulle iholle, sekä kasvoille että kaulalle. Jos käytät ­Life Plankton Elixir -seerumia, lisää kasvovoide seerumin levittämisen jälkeen.

Biotherm Blue Peptides Uplift Cream Rich

Kasvovoidetta on saatavana myös täyteläisenä, kuivalle ja herkälle iholle sopivana versiona. Voiteen koostumus on erittäin ravitseva ja sulavan balsamimainen.

Levitä voidetta joka aamu puhdistetuille kasvoille ja kaulalle. Voidaan käyttää myös seerumin levittämisen jälkeen.

Biotherm Blue Peptides Uplift Cream SPF 30

Nauti samoista kosteuttavista ja ravitsevista ominaisuuksista tässä voiteessa, joka sisältää korkean aurinkosuojakertoimen suojaamaan ihoasi auringon UV-säteiden aiheuttamilta ikääntymisen merkeiltä. Kasvovoide tarjoaa miellyttävän aistikokemuksen levityksen yhteydessä ja antaa välitöntä ruusuista hehkua.

Käytä joka aamu kasvoille ja kaulalle kasvojenpuhdistuksen jälkeen.

Biotherm Blue Peptides Uplift Cream Night

Luo täydellinen rutiini sarjan yövoiteella. Ilahduta aistejasi rikastuttavalla kokemuksella joka ilta. Aistikkaassa yövoiteessa on pehmeä ja voidemainen koostumus, joka sulaa iholle.

Käytä yövoidetta joka ilta puhdistetulle iholle seerumin, kuten Biotherm Life Plankton Elixir -seerumin tai Biotherm Blue Retinol Night Serum -yöseerumin, levittämisen jälkeen.

Kun ikäännymme, myös ihomme ikääntyy

Me kaikki synnymme maailmaan niin, että ihomme on sileä ja täyteläinen. Vauvojen iho on hyvin hieno ja pehmeä. Ajan myötä ihomme alkaa hitaasti vanheta, mikä näkyy ihon kimmoisuuden vähenemisenä ja kuivumisena. Samalla juonteet ja rypyt tulevat näkyvämmiksi, ja monilla ihmisillä ihon kiinteys heikkenee.

Ihon muutokset ovat luonnollinen osa ikääntymistä. Kun ikäännymme, myös ihomme ikääntyy. Joitakin ihomuutoksia voivat kuitenkin kiihdyttää myös ulkoiset tekijät. Siksi se, miten ja kuinka nopeasti iho vanhenee, voi vaihdella yksilöllisesti. Ajan mittaan kuitenkin kaikilla esiintyy ryppyjä, eikä iho ole enää yhtä kiinteä kuin ennen.

Biotherm tuote.
Nainen.

Ihon kollageenituotanto alkaa vähentyä 25–30 vuoden iässä

Tarkasteltaessa ihon ikääntymistä sisältä päin kollageenia ei voi jättää huomiotta. Kollageeni on ihossa luonnostaan esiintyvä proteiini, joka vaikuttaa suoraan ihon kimmoisuuteen ja kiinteyteen. Sekä kollageeni että elastaani antavat iholle sen nuorekkaan ulkonäön.

Iän myötä ihon kiinteys heikkenee luonnostaan, mikä johtuu siitä, että kollageenintuotanto vähenee. Ihon kollageenituotanto alkaa vähentyä 25–30 vuoden iässä, ja silloin monet huomaavat ensimmäisten juonteiden alkavan näkyä. Kollageenintuotannon väheneminen ihossa on luonnollista, mutta myös auringonsäteet vaikuttavat kollageenitasoon.

Kollageenipeptidifraktiot.

Kollageenipeptidifraktiot

Kollageenipeptidifraktiot auttavat kompensoimaan ihon kollageenin menetyksen aiheuttamia näkyviä ikääntymisen merkkejä.

Life Plankton.

Life Plankton

Life Plankton on Biothermin ikoninen aktiivinen ja luonnollinen ainesosa, jolla on kuusi patenttia. Sen ainutlaatuinen kyky edistää ihon uusiutumista ja tehostaa muiden ainesosien vaikutusta.

Suojakerroin 30.

Suojakerroin 30

Aurinkosuojakerroin suojaa ihoa ennenaikaista ikääntymistä aiheuttavaa UV-säteilyä vastaan.

Nainen jolla on aurinkovoidetta poskella.

Aurinko vanhentaa ihoa

Aurinko on yksi niistä ulkoisista tekijöistä, joilla on suuri vaikutus ihon ikääntymiseen. Auringonvalo koostuu UVA- ja UVB-säteistä, joilla molemmilla voi olla merkittävä vaikutus ihoon ja sen ikääntymiseen.

Kun UVA-säteet tunkeutuvat ihoon, ne voivat aiheuttaa ennenaikaista ikääntymistä ja pigmenttiläiskiä. UVB-säteet taas vaikuttavat ensisijaisesti ihon pintaan ja voivat aiheuttaa auringonpolttamia ja DNA-vaurioita. Molemmat säteilytyypit voivat vahingoittaa ihosoluja ja vähentää kollageenintuotantoa, jolloin ihon kimmoisuus ja kiinteys heikkenevät.

Ihon suojaamiseksi UVA- ja UVB-säteiltä on tärkeää käyttää laajakirjoista aurinkosuojaa ja välttää auringolle altistumista niin paljon kuin mahdollista etenkin silloin kun UV-indeksi on korkea.

Peptidit auttavat lisäämään ihosi kimmoisuutta

Peptidit ovat tunnustettu ja paljon käytetty ainesosa ikääntymisen vastaisessa ihonhoidossa – ja syystäkin! Peptidit ovat pieniä aminohappoketjuja, jotka toimivat ihon proteiinien rakennusaineina ja auttavat tekemään ihosta joustavamman.

Biotherm’s Blue Commitments

Biotherm haluaa kehittää tehokkaita ja ympäristöystävällisiä tuotteita. Blue Peptide Uplift -tuotteiden pakkaukset on valmistettu 40-prosenttisesti kierrätetystä lasista. Purkkien muovikannet on valmistettu kokonaan kierrätysmuovista.

Osta Biotherm-tuotteita