Sisältöön
Kuvassa nainen valkoisessa paidassaKuvassa nainen valkoisessa paidassa

Kuukauden uutuuksia

Esittelemme kuukausittain valikoimamme uusia brändejä sekä jo valikoimassa olevien brändien merkittäviä uutuuksia. Tutustu ja löydä kuukauden uutuuksia Sokokselta, Sokos Emotionista sekä verkkokaupasta sokos.fi.

Kuvassa eteinen, jossa Iittalan SmartStore collect -tuote

Smartstore Collect™ tekee kierrättämisestä ja lajittelusta helpompaa

SmartStore™ Collect on kestävä säilytysratkaisu arjen tarpeisiin. Suomalaista muotoilua edustava konsepti on suunniteltu helpottamaan lajittelua ja kierrätystä nykyajan kodeissa. SmartStore Collect -tuotteet on valmistettu kierrätysmuovista ja ne sulautuvat tyylikkäästi osaksi kodin sisustusta. Sijoita laatikko eteiseen, keittiöön, käytävään tai mihin vain kodissasi sopivaan paikkaan. Tukevan puukannen ansiosta laatikko toimii myös penkkinä.

SmartStore Collect -sarja saatavilla vain verkkokaupasta sokos.fi

Kuvassa Aarikan uutuus tuotteista lautanen ja tarjotin.

Kevään uutuuksia Aarikalta

Viimeistele arjen tai juhlapäivän tunnelma Aarikan uutuustuotteilla. Aarikan ainutlaatuiset tuotteet tuovat kattaukseen leikkisyyttä, luonnollista tyylikkyyttä ja kaunista muotoilua. Selkeät linjat yhdistyvät herkkään yksityiskohtien kauneuteen, luoden kokonaisuuden, joka ihastuttaa ja tekee hetkestä erityisen.

Tutustu Aarikan uutuustuotteisiin.

Kuvassa naisten muodin uutuusvaatteita. Suorat housut, jakkutakki, paitoja, hame ja huivi

Keväisiä naisten muodin uutuuksia

Kevään naisten muodin tuulahduksissa nähdään raikkaita ja kevyitä tunnelmia. Pastelliset sävyt valloittavat vaatekaapit, tuoden mukanaan hempeää eleganssia. Tailoring eli mittatilauspukeutuminen nousee esiin vahvana trendinä, luoden naisellista ja huoliteltua ilmettä.

Bruuz Bazaarin kevään mallisto tarjoaa monipuolisia vaihtoehtoja kevään trendeihin. Neuleet, mekot, jakut ja huivit yhdistävät laadukkaat materiaalit ja trendikkäät leikkaukset. Brändi on tunnettu tyylikkäästä otteestaan ja ajattomista vaatteistaan, jotka sopivat niin arkeen kuin juhlaankin.

Osta naisten muotia

Kuvassa miesten muodin kevään 2024 utuuksia. Housut, collegepaitoja, bokserit, lippis ja fleece

Miesten muodin sporttisia uutuuksia

Miesten muodin uutuuksista löydät nyt paljon mukavia ja sporttisia vaatteita alkavaan kevääseen ja lopputalveen. Tutustu kotimaisten ja kansainvälisten merkkien verryttelyasuihin, collegepuseroihin ja -housuihin, neuleisiin sekä alusvaatteisiin kuten sukkiin ja boksereihin. Asusteet kuten lippalakit kruunaavat sporttisen asun.

Osta miesten muotia