Sisältöön
KuvituskuvaKuvituskuva

Saisiko olla ripaus hemmottelua? Tutustu Sokoksen palveluihin

Uusi kampaus, juhlameikki tai kenties apua uuden tyylin löytämiseen? Kauneuden ja tyylin asiantuntijamme auttavat sinua täyttämään toiveesi. Tutustu palveluihimme ja varaa aika lähimpään myymälääsi.

Studio

Anna kauneuden ammattilaisten ja tyylin asiantuntijoiden loihtia esiin viehätysvoimasi Studiossa, josta löydät kaikki kauneuden palvelut, olipa toiveissasi saada piristystä meikkiin, näyttävät ripset tai trendikäs manikyyri. Studiolta löydät lisäksi ihokonsultaation palvelut sekä korvien rei´ityksen. Tutustu Studioon.

Hyvä Olo

Hyvä Olo -hoitoloiden rentouttavat ja monipuoliset kauneudenhoitopalvelut sekä parturi-kampaamopalvelut ovat lähellä sinua Sokoksen ja Sokos Emotionin yhteydessä. Osa hoitoloista tarjoaa myös erilaisia kasvo-, käsi- ja jalkahoitoja sekä meikkauspalveluita. Tutustu Hyvä Olo -hoitolaan.

Pukeutumispalvelu

Haluatko päivittää vaatekaappiasi tai virkistää tyyliäsi? Sokoksen pukeutumispalvelu antaa parhaimmat vinkit niin arkivaatetukseen, juhlatyyliin kuin aluspukeutumiseen. Koulutetun pukeutumisneuvojan avulla nautit muodista ja pukeutumisesta sekä löydät omaan tyyliisi sopivia vaatteita tai asukokonaisuuksia kaikkiin elämäntilanteisiin. Tutustu Pukeutumispalveluihin.

Kauneusneuvonta

Kauneusneuvojilta saat maksutonta opastusta meikkaamiseen, kasvojen, vartalon, hiusten ja kynsien hoitoon sekä hyvää oloa edistävien terveystuotteiden käyttöön. Kauneuden osastolla palveleva kauneusneuvoja opastaa sinulle sopivien tuotteiden valinnassa ja vinkkaa, mitkä kauneustrendit ja lookit sopivat juuri sinulle. Tutustu Kauneusneuvontaan.

Emmy

Kaikista Sokos-tavarataloista löytyvät Emmy-myyntilaatikot tarjoavat asiakkaille helpon ja turvallisen tavan myydä vähäiselle käytölle jääneet merkkivaatteet eteenpäin ja ansaita rahaa. Sokos Tampereella on mahdollista kokea lisäksi ainutlaatuinen kestävän muodin osasto. Emmyn laadukkaiden second hand -vaatteiden lisäksi osastolla on saatavana korjausompelua, kierrätysmateriaaleista valmistettua muotia, hukkatekstiilien keräyspiste sekä paikallisten vaatesuunnittelijoiden lähellä tuotettua muotia. Tutustu Emmyyn.

Tarkista saatavilla olevat palvelut sinua lähimmästä Sokoksesta ja Sokos Emotionista. Osa myymälöistä palvelee asiakkaita myös ajanvarauksella.

Valitse myymälä ja tutustu sen palveluihin