Sisältöön
KuvituskuvaKuvituskuva

Järki ja tunne tuoksuostoksilla

Rakastatko sinäkin hajuvesiä? Paitsi että ne saavat sinut tuoksumaan hurmaavan hyvältä, ne luovat myös ylellistä tuntua ja piristystä arkeen. Myös tuotteiden vastuullisuus tuo tuoksun käyttäjälle mielihyvää.

Ympäristöarvot ja vastuullisuus ovat merkittäviä tekijöitä, kun tehdään ostopäätöksiä eri tuotteiden välillä. Yhä useampi meistä etsii aktiivisesti tuotteita, joiden valmistuksessa on noudatettu kestävämmän kehityksen periaatteita, mikä ohjaa myös kosmetiikkateollisuutta kehittämään tuotteistaan ympäristöystävällisempiä.

Kuten muussakin kosmetiikassa, myös hajuvesiteollisuudessa valmistusprosesseja ja pakkausmateriaaleja kehitetään vastuullisuus huomioiden. Uudelleen täytettävät hajuvesipullot ovat harppaus ympäristöystävällisempään suuntaan.

Täytä ja käytä uudelleen

Hajuvesipullot ovat sykähdyttävän kauniita, kuin pieniä koriste-esineitä. Suihkautettuasi viimeisen pisaran et välttämättä edes halua heittää kaunista ja ehkä jopa ihania muistoja herättävää pulloa pois. Monista suosituista tuoksuista on saatavilla edullinen täyttöpakkaus, jonka avulla sekä säästät rahaa että vähennät jätteen ja käytettävien raaka-aineiden määrää.

Oman tien kulkijalle

Hurmaava tuoksu, joka on kuin kimppu valkoisia kukkia. Talismaaninomainen pullo symboloi maailmaa. Naiselle, joka on avoin uusille kohtaamisille ja uuden oppimiselle.

Onnellisuuden tuoksu

Tuoksu, joka on kunnianosoitus elämän kauneudelle. Elegantti yhdistelmä iiriksenkukkaa, jasmiinia. patsulia ja makeita vivahteita, kuten vaniljaa ja tonkapapua.

Oi, ihana Italia!

Etelä-Italiassa sijaitsevan kauniin Calabrian inspiroima kukkais-hedelmäinen ja sitruksinen tuoksu, jossa bergamotti saa lisämaustetta kardemummasta, roseepippurista ja inkivääristä. Aqua Allegoria -tuoksut sisältävät jopa 95 % luonnollista alkuperää olevia raaka-aineita. Pullon valmistuksessa käytetystä lasista on 15 % kierrätettyä lasia.

Nykyaikaiselle miehelle

Tuoksu, jonka kukkaiset ja metsäiset sävyt ilmentävät modernia maskuliinisuutta. Miehelle, joka ei pelkää ilmaista itseään. Tuoksupullo ja pakkaus ovat kierrätettäviä. Lasi sisältää kierrätettyä lasia, pahvipakkaus FSC™-sertifioitua pahvia.

Villiä itämaista eksotiikkaa

Tuoksu, johon on vangittu yön viileys ja aavikon polte. Mausteiset ja aistilliset tuoksunuotit muodostavat pehmeän intensiivisen ja mystisen tuoksun.