Sisältöön

KN Kati Niemi

MEIDÄN TARINAMME
Isoisäni Alpo oli puuseppä. Hän niitti mainetta modistien keskuudessa taitavasti veistämillään hattutukeilla. Isoisä toi hatut osaksi perheemme tarinaa. Myöhemmin Alpon poika Jorma, isäni, jatkoi työtä hattujen parissa. Hän laajensi ja kehitti yritystä vuosikymmenet kunnes oli aika jälleen siirtää se seuraavalle sukupolvelle.

Silloin minä loin KN KATI NIEMI malliston.

Uskon, että meille jokaiselle on olemassa täydellinen hattu. Mallistossamme on sekä klassisia että trendikkäitä naisten ja miesten hattuja, ne kaikki valmistetaan pienissä perheyrityksissä Italiassa ja Puolassa tarkkaan valikoiduista materiaaleista.

Hatut kuuluvat kaikille. Ajatuksella valittu päähine viimeistelee asukokonaisuuden. On palkitsevaa nähdä katukuvassa, kun joku on yhdistänyt KN Kati Niemi hatun tai huivin osaksi omaa tyyliään, oli se sitten klassinen tai viimeisimpien virtausten mukainen.

Olen saanut suunnitella suomalaisille hattuja yli kymmenen vuotta. Perheyrityksemme täyttää tänä vuonna huikeat 40 vuotta. Tämän talven AW21 juhlamallistomme onkin saanut inspiraationsa pitkästä ja vaiherikkaasta historiastamme sekä metsän lumoavasta valosta. Olen herättänyt henkiin klassisimpia hattumallejamme. aikaisemmilta vuosikymmeniltä ja muokannut ne tähän päivään kuitenkin juuriamme kunnioittaen.

Olemme uskoneet jo vuodesta 1981, että jokaiselle on olemassa se täydellinen hattu.

Tule metsäiselle polulle kanssani inspiroitumaan juhlamallistomme hatuista.

Suunnittelija Kati Niemi

Järjestä
  • Uusimmat
  • Myydyimmät
  • Korkein hinta
  • Edullisin hinta
  • Nimi A – Ö
  • Nimi Ö – A

Tuotteita ei löytynyt