Sisältöön
KuvituskuvaKuvituskuva

Ainutlaatuista hoitoa ikääntyvälle iholle

Saavuta nuorekkaampi iho, joka säteilee elinvoimaa! Kokeile Clinique Smart Clinical -tehotuotteita ikääntymisen merkkejä vastaan. Nämä tuotteet silottavat, kosteuttavat ja kohottavat ihoasi.

Tiesitkö, että 30 ikävuoden jälkeen ihosi alkaa käydä läpi merkittäviä muutoksia? Tämä voi johtaa muun muassa juonteiden ja muiden ikääntymisen merkkien ilmaantumiseen. Hormonaaliset muutokset saavat ihosi tuntumaan kuivemmalta ja näyttämään samealta, ja iho alkaa menettää kimmoisuuttaan. Älä anna tämän määritellä kauneuttasi! Clinique Smart Clinical -sarjasta löydät aikuista ihoa hoitavat tuotteet, jotka tasoittavat juonteita ja ryppyjä sekä vahvistavat ihon rakennetta. Näin säilytät ihosi nuorekkaan ilmeen. Clinique Smart Clinical on avain kauniiseen, nuorekkaaseen ihoon, joka hehkuu hyvinvointia ja elinvoimaa. Kaikki Clinique-tuotteet ovat allergiatestattuja ja sataprosenttisesti hajusteettomia, ja ne on kehitetty yhteistyössä ihotautilääkäreiden kanssa.

Hoida ihoa älykkäästi

On tärkeää päivittää ihonhoitorutiinia ja sen askeleita, ja luoda siten uusi tehokas tapa hoitaa ikääntyvää ihoa parhaalla mahdollisella tavalla. Valitse siis oikeat tuotteet ihosi tarpeiden mukaan ja tutustu Clinique Smart Clinical -sarjan tuotteisiin, jotka on kehitetty taistelemaan tehokkaasti ikääntymisen merkkejä vastaan – ihoa kosteuttaen, tasoittaen ja vahvistaen.

Ihon ikääntyessä ihon oma kollageenin tuotanto hidastuu ja hyaluronihapon määrä vähenee, mikä vaikuttaa ihon kimmoisuuteen. Edistykselliset Smart Clinical -tuotteet sisältävät multi-peptidejä, jotka tukevat ihon luonnollista kollageenin tuotantoa, joka puolestaan vahvistaa ja kohottaa näkyvästi ihoa. Multi-peptidien lisäksi tuotteet sisältävät hyaluronihappoa, joka kosteuttaa ja tasoittaa huomattavasti ihon kuivuudesta johtuvia hienoja juonteita.

Uusi Clinique Smart Clinical Repair Lifting Face + Neck Cream on juuri näitä ikääntymisen merkkejä vastaan taisteleva kosteusvoide, joka on kehitetty aikuiselle iholle. Voide ei ainoastaan kosteuta, vaan myös kohottaa ja tasoittaa kasvojen ja kaulan ihoa ollen samanaikaisesti hellävarainen iholle.

Smart Clinical Repair Lifting Face + Neck Cream -kosteusvoide on kiinteyttävä ja kohottava voide aikuiselle iholle. Voide hoitaa tehokkaasti niin kasvot kuin kaulankin ihoalueen. Multi-peptidejä ja hyaluronihappoa sisältävä koostumus terävöittää tehokkaasti leukalinjaa, kiinteyttää ja kohottaa ihoa sekä häivyttää juonteita.

Muista myös seerumin merkitys ihonhoidossa. Seerumit ovat tärkeitä, sillä niiden tiivistetyt ainesosat kulkeutuvat hyvin ihoon aktivoiden ihoa hoitavan vaikutuksen ja hoitaen tehokkaasti. Smart Clinical Repair Serum -seerumi on tuote, jonka haluat korjaamaan syvimpiäkin juonteita ja ryppyjä. Se myös vahvistaa ihon rakennetta auttaen luomaan täyteläisemmän ihon laserin tehokkuudella. Ota siis seerumi osaksi ihonhoitoasi.

Smart Clinical Repair Serum -seerumi taistelee ryppyjäsi vastaan kolmella tavalla, kolmella raaka-aineella ja tähtää kolmenlaisiin ryppyihin. CL1870 Laser Focus™ Complex -teknologia vaikuttaa tehokkaasti myös syvimpiin juonteisiin. Hyaluronihappo kosteuttaa ja silottaa ryppyjä ja retinoidit minimoivat niiden näkymistä. Tuloksia on erotettavissa jo 28 päivän käytön jälkeen.

Anna huomiota herkälle silmänympärysiholle

Ethän unohda silmänympärysihoa ihonhoitorutiinistasi! Silmänympärysiho on tunnetusti ohuempaa ja muutoksille alttiimpaa kuin iho muualla kasvoissa. Jokainen ilme ja ele kasvoilla sekä vuodenaikojen vaihtelut kuormittavat herkkää ihoaluetta ja siksionkin tärkeää hoitaa sitä oikeilla tuotteilla. Smart Clinical Repair Wrinkle Correcting Eye Cream on ihanteellinen valinta silmänympärysvoiteeksi, kun haluat suojata ihoa ja tehdä siitä vahvemman. Ihon juonteet tasoittuvat ja kosteussuoja tehostuu. Voide tasoittaa myös silmänympärysihon turvotusta.

Smart Clinical Repair Wrinkle Correcting Eye Cream -silmänympärysvoide vahvistaa ihoasi ja saa rypyt pienenemään.

Ihon rakennetta vahvistava Smart Clinical Wrinkle Cream -kosteusvoide sopii käytettäväksi aamuin illoin. On hyvä huomioida, että ihosi tarvitsee myös erityistä huolenpitoa ja palautumista yöaikaan, joka on täydellinen hetki antaa iholle ansaittua hemmottelua.

Smart Clinical Wrinkle Cream -kosteusvoide on kehitetty vahvistamaan ihon rakennetta ja näkyvästi vähentämään juonteiden ja ryppyjen näkymistä. Voide myös hoitaa ihoa välittömästi kohottavalla kosteutuksella.

Jos haluat antaa erityistä hoitoa kasvoillesi yön aikana, on Smart Cream Night Custom Repair -yövoide tuote sinulle. Se auttaa ihoasi palautumaan ja korjaamaan itseään levätessäsi. Tämän voiteen älykäs koostumus kosteuttaa ja ravitsee ihoasi yön aikana. Viimeistele ihonhoitosi illalla yövoiteella ennen nukkumaan menoa ja herää valmiina uuteen päivään kiinteällä ja kirkkaalla iholla.

Smart Cream Night Custom Repair on älykäs, ihoa kiinteyttävä ja korjaava yövoide. Tämä innovatiivinen kosteusvoide vähentää näkyvästi juonteita ja ryppyjä tehden ihosta kiinteämmän ja kirkkaamman.

Ilo palvella sinua

Lämpimästi tervetuloa Clinique Skin School -palveluun Sokoksen Clinique-myyntipisteellesi. Opi hoitamaan ihoasi älykkäästi ja löydä juuri sinun ihotyypillesi sopivat oikeat tuotteet Clinique-asiantuntijoiden opastuksella. Clinique-palvelut ovat saatavilla seuraavissa Sokoksissa: Helsinki, Joensuu, Jyväskylä, Kuopio, Lahti, Oulu, Pori, Tampere ja Turku. Voit varata ajan Clinique-ihonhoito- ja -meikkipalveluun veloituksetta.

Osta Clinique-tuotteita