Sisältöön
KuvituskuvaKuvituskuva

Helpot kampaukset juhlakauteen

Somesta tuttu BeautybyEnna esittelee helpot ja näyttävät kampausvinkkinsä tulevaan juhlakauteen sekä suosikkinsa hellivään hiustenhoitoon. Lue Ennan inspiroivat vinkit ja löydä omat suosikkisi!

Hellivä hiustenhoito 

"Ovatko hiuksesi katkeilevat, karheat ja kaksihaaraiset? Siinä tapauksessa Hairlustin Split Fix -tuotesarja on luotu sinulle! Täysin vegaaninen, sulfaatiton ja parabeeniton hiustenpesusarja jättää hiusten pintaan suojaavan kerroksen. Sarjan hoitosuihke ja hiusöljy ehkäisevät hiusten haaroittumista ja tekevät hiuksista lumoavan kiiltävät.”

Klassikkokampaus letillä

"Tämä helppo nutturakampaus on syksyn juhlien pelastaja. Klassisen rento kampaus sopii niin vuosijuhliin, itsenäisyyspäivän tansseihin kuin pikkujouluihinkin. Donitsin avulla hiuksista kuin hiuksista saa näyttävän näköiset. Lisäksi muotoilutikulla saat lentävät vauvahiukset kuriin."

Feikkiletti ja suoristusrautakiharat

"Nopea ponnarikikka ja suoristusrautakiharat ovat pikkujoulujen pään kääntäjä! Hiukset saavat uskomatonta pitoa ja rakennetta hiuspuuterilla, joka on must have -tuotteeni kampauksissa. Tämä kampaus on helppo luottokampaus ja sopii täydellisesti myös lyhyille hiuksille."