Sisältöön
Erilaisia pillereitä ja kapseleita levitettynä purkista vaaleanpunaiselle tasolleErilaisia pillereitä ja kapseleita levitettynä purkista vaaleanpunaiselle tasolle

Säteile sisältäpäin: Ravintolisät kauneuteen ja keveämpään oloon

Arjen kiireessä kauneuden ja hyvinvoinnin ylläpitäminen voi olla haaste, mutta oikeilla valinnoilla voit tukea hehkuvaa ulkonäköä ja kevyempää oloa. Ravintolisät tarjoavat luonnollisen keinon täydentää terveellistä ruokavaliota ja liikuntaharrastuksia, sekä edistää terveyttä sisältäpäin. Tutustu tuotteisiin ja anna itsellesi lupa voida paremmin joka päivä.

Biotiini ja seleeni

Biotiini, joka tunnetaan myös nimellä B7-vitamiini, huolehtii hiusten ja kynsien hyvästä kunnosta sekä hellii ihoa ja limakalvoja. Seleeni toimii puolestaan tehokkaana antioksidanttina suojaten soluja hapettumisstressiltä ja ylläpitäen siten kudosten terveyttä. Yhdessä nämä ainesosat tukevat kokonaisvaltaisesti hiusten, kynsien ja ihon hyvinvointia.

Kollageeni

Kollageeni on proteiini, joka on olennainen osa ihon rakennetta. Se toimii tärkeänä rakennusaineena, joka auttaa ylläpitämään ihon kimmoisuutta ja kosteustasapainoa. Kun kollageenin tuotanto vähenee, ihomme menettää luonnollista elastisuuttaan. Tämä johtaa siihen, että iho alkaa veltostua ja juonteet tulevat näkyvämmiksi. Kollageenin lisääminen onkin yksi keskeinen tekijä, jolla ihon ikääntymiseen ja muutoksiin voidaan vaikuttaa ennaltaehkäisevästi.

Hyaluronihappo

Hyaluronihappo on kehomme tärkeä molekyyli, jolla on erityinen kyky sitoa itseensä runsaasti vettä ja siten ylläpitää ihon ihanteellista kosteustasapainoa. Kun ihon kosteustasapaino on optimaalinen, juonteiden muodostuminen hidastuu ja iho saa hehkuvan ja täyteläisen ilmeen. Hyaluronihappo onkin avainroolissa terveen ja nuorekkaan ihon ylläpitämisessä.

C-vitamiini

C-vitamiini edistää ja ylläpitää ihon normaalia kollageenin muodostumista. Ainesosa toimii lisäksi tehokkaana antioksidanttina suojaten ihoa hapettumisstressiltä, jolla on taipumus aiheuttaa ihon ennenaikaista vanhenemista. C-vitamiinilla on myös merkittäviä vaikutuksia ihon pintaverenkiertoon saaden ihon näyttämään terveemmältä ja kirkkaammalta.

Rasvahapot

Rasvahapot ovat keskeisiä ihon rakennusaineita, ja niiden puute voi johtaa ihon kuivumiseen. Jos et saa ruokavaliostasi riittävästi omega-3- ja omega-6-rasvahappoja, harkitse rasvahappovalmisteiden käyttöä ihon hyvinvoinnin tukemisessa.

Keveämpään ja terveellisempään arkeen

Uusi vuosi, uudet mahdollisuudet! Olipa tavoitteesi terveellisempi arki tai painonpudotus, nämä valmiseet tarjoavat täydellisen startin jokaiseen tavoitteeseesi.