Sisältöön
Aboa Medica

ECOLOMEGA® kalaöljy 120 kaps.

Hinta23,80 €Yksikköhinta200,00 €/kg
Haetaan myymäläsaatavuutta

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Ultratuore tanskalainen kalaöljy kapseleissa. Valmistettu ASC-sertifioiduista makeanveden kirjolohista (ASC-C-02233).
Nopea valmistusprosessi takaa tuoreuden, jonka ansiosta kalaöljyn maku on raikas ja neutraali.
Sisältää tuoreen kalan koko rasvahappoprofiilin. Ei tiivistetty tai käsitelty kemiallisesti. Kapselikuori on valmistettu kalagelatiinista.
Sisältää/2 kaps:
Ecolomega®-kalaöljy 1500 mg
Omega-3 350 mg
josta EPA 100 mg
josta DPA 150 mg
josta DHA 30 mg
Muut Omega-3 70 mg
Omega-6 140 mg
Omega-7 125 mg
Omega-9 375 mg

Ainesosat:
Luonnollinen ASC-sertifioitu Ecolomega®-kalaöljy (Oncorhynchus mykiss), ASC-sertifioitu kalagelatiini (kapseli), kosteudensäilyttäjä (glyseroli), hapettumisenestoaine (tokoferoliuute).

Tietoa tuotteesta
Tanskalaiset Ecolomega®-kalaöljytuotteet täyttävät kaikki huippulaatuisen kalaöljyn kriteerit. Ne ovat täyden spektrin kalaöljyä, eli sisältävät tuoreen kalan koko rasvahappoprofiilin – öljyä ei ole käsitelty tai tiivistetty keinotekoisesti. Siinä on runsaasti omega-3 rasvahappoja (ALA, EPA, DHA ja DPA) sekä muita kalan luonnollisen rasvahappoprofi ilin “omegoita”, eli omegat 6, 7, ja 9. Tuoreus ja käsittelemättömyys saa aikaan Ecolomega-kalaöljyn raikkaan ja miedon maun. Siksi se ei myöskään suurimmalla osalla aiheuta minkäänlaista jälkimakua tai refluksia. Ecolomega Kalaöljykapselien kapselikuori on valmistettu kalagelatiinista.

Alkuperä
Ecolomega-tuotteissa käytetyt kalat ovat makeanveden kirjolohilajiketta (Oncorhynchus mykiss), jotka kasvatetaan Tanskan sisävesissä kasvattamoissa. Kasvattamot sijaitsevat enintään 50 km päässä tuotantolaitoksesta. Kasvatukselle on myönnetty arvostettu ASC-sertifi kaatti ja se täyttää sertifikaatin korkeat vaatimukset ekologisuudesta, eettisyydestä ja kestävästä tuotannosta. Kalat käytetään kokonaisuudessaan: liha fileoidaan ja ylijäämästä valmistetaan kalaöljyä. Mitään ei mene siis hukkaan.
Ecolomega on ainutlaatuisen tuoretta: kalan nostamisesta siihen, että kalaöljy on valmista pullotettavaksi tai kapseloitavaksi kuluu enintään 4 tuntia. Tuotantotapa varmistaa myös Ecolomega-kalaöljyjen puhtauden: sekä raskasmetallimäärissä että hapettumisarvoissa Ecolomega jää asteikossa murto- osaan niistä arvoista ja pitoisuuksista, jotka ovat sallittuja maksimimääriä kalaöljyteollisuudessa.

Sydän, aivot, näkö
EPA ja DHA edistävät sydämen normaalia toimintaa. Edullinen vaikutus saavutetaan nauttimalla päivittäin 250 mg EPAa ja DHAta. DHA edistää aivotoiminnan ja näön pysymistä normaaleina. Edullinen vaikutus saavutetaan nauttimalla päivittäin 250 mg DHA:ta.

Pakkaus
Ecolomega Kalaöljykapselit on pakattu lasipurkkiin, joka voidaan kierrättää lasina. Korkki voidaan kierrättää metallina.

Tuotetiedot
Koko

119G

Ainesosat

Luonnollinen ASC-sertifioitu Ecolomega-kalaöljy (Oncorhynchus mykiss), ASC-sertifioitu kalagelatiini (kapseli), kosteudensäilyttäjä (glyseroli), hapettumisenestoaine (tokoferoliuute).

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Tanska

Käyttöohjeet

Annostus: 1 kapseli päivässä. Voidaan käyttää kuurina, esim. kesäkauden ajan. Soveltuu myös jatkuvaan käyttöön. Annostusta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Dosering: 2-4 kapslar per dag, beroende på mängden fisk som äts. Ett näringstillskott ersätter inte en varierad och balanserad kost eller en hälsosam livsstil.

Säilytys

Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Säilytä kuivassa, alle +25 °C ja suojattuna suoralta auringonvalolta.

Förvaras utom räckhåll för barn. Förvaras på en torr plats, under +25 °C och skyddad från direkt solljus.

Tuotekoodi

5706484314118

Arviot (8)

arvosana4,9/5

  • arvosana5/5

    SallammVahvistettu osto

    arvosana5/5

    Sallamm
    Vahvistettu osto

    Vatsaytävällinen laadukas omega

    Ei inhottavia kalaöljyröyhyjä. Samasta purkista itselle ja koiralle. Sopii herkällekin vatsalle.

  • arvosana4/5

    OutimariVahvistettu osto

    arvosana4/5

    Outimari
    Vahvistettu osto

    Erittäin hyvä!

    Olen käyttänyt jo kuukausia ja minulla on kokemusta useista kalaöljykapseleista. Tämä on pienikokoinen, joten se on helppo niellä. Se ei rikkoudu eikä haise kalalta. Hinta tosin kalliimpi verrattuna joihinkin muihin kalaöljyihin.

  • arvosana5/5

    MummukkaVahvistettu osto

    arvosana5/5

    Mummukka
    Vahvistettu osto

    paras

    Tämä on paras kalaöljy!!

  • arvosana5/5

    Minnukka123Vahvistettu osto

    arvosana5/5

    Minnukka123
    Vahvistettu osto

    Paras kalaöljy

    Tässä kalaöljy joka taatusti tuoretta.

  • arvosana5/5

    LuluVahvistettu osto

    arvosana5/5

    Lulu
    Vahvistettu osto

    Paras

    Markkinoiden paras kalaöljy.

Saatat pitää myös näistä

Ladataan
Ladataan
Ladataan
Ladataan

Tuotesuosittelut voivat näkyä sinulle kohdennetusti