Sisältöön
ghd

ghd perfect ending final fix hairspray hiuskiinne 75 ml

24,90 €
332,00 €/l
Haetaan myymäläsaatavuutta

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Olennaisen tärkeä viimeistelysuihke kampauksen kiinnitykseen. Viimeistele kampauksesi ghd perfect ending -suihkeella ja pidä se paikallaan.

Tämä kevyt suihke on välttämätön muotoilutuote ja pitää kampauksesi näkymättömästi mutta vakaasti paikallaan. Ghd perfect endint sopii kaikentyyppisille hiuksille. Suojaa kosteudelta ja maksimoi lämpötyökaluilla luodun kampauksen, 10/10 samaa mieltä*. Vähentää suortuvia, 9/10 samaa mieltä*.

Käytä kerroksittain muiden hiustuotteiden kanssa. Helppo harjat pois ennen uuden kampauksen tekoa. ghd perfect ending antaa pitkäkestoisen ammattilaistasoisen lopputuloksen, joka pysyy hyvin paikallaan.

Sopii kaikille hiustyyleille. Ghd perfect ending pitää hiuksesi paikallaan koko päivän ja on välttämätön osa hiustuotevalikoimaasi.

Tuotetiedot
Ainesosat

Alcohol Denat.Butane,Propane,Isobutane,Octylacrylamide/Acrylates/Butylaminoethyl MethacrylateCopolymer,Aqua,Polyurethane-14 (and) AMP-Acrylates Copolymer,Aminomethyl Propanol, Cetearyl Octanoate,Panthenol,Parfum,Alpha-Isomethyl Ionone,BenzylSalicylate,HexylCinnamal,Limonene.

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Yhdistynyt kuningaskunta

Tuotekoodi

5060356734375

Arviot (1)

arvosana4/5

  • arvosana4/5

    JanbaVahvistettu osto

    arvosana4/5

    Janba
    Vahvistettu osto

    Ihana tuoksu

    Hyvä koko ja kiva käytössä. Sopiva tuodun määrä suihkauksella ja helppo kuljettaa mukana.

Saatat pitää myös näistä

Ladataan
Ladataan
Ladataan
Ladataan

Tuotesuosittelut voivat näkyä sinulle kohdennetusti