Sisältöön
Ole Henriksen

OleHenriksen Transform Lemonade Smoothing Scrub kasvokuorinta 90 g

40,50 €32,40 €
450,00 €/l
Haetaan myymäläsaatavuutta

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Sitruunanraikas kasvokuorinta silottaa ja uudistaa ihoa AHA-happojen, sitruunankuoren ja sokerin avulla tuloksena mehukkaan raikas ja virkistynyt iho. Pyhäbasilika-, kamomilla- ja lakritsiuutteet auttavat rauhoittamaan ja hoitamaan ihoa.

Kun elämä antaa sitruunoita... kiitämme ja laitamme ne töihin!

Ole Henriksen Lemonade Smoothing Scrub on vegaaninen, runsaasti vitamiineja sisältävä kuorintavoide, joka kuorii ja uudistaa ihoa tehokkaasti.

Raikkaiden sitruunoiden innoittama tuote sisältää AHA-happoa, sitruunankuorta ja kuorivaa sokeria ja virkistää ihoa välittömästi. Lisäksi se sisältää rauhoittavia ainesosia, kuten basilikaa ja kamomillaa.

OLEHENRIKSEN Lemonade Smoothing Scrub heleyttää ihoa kaksivaikutteisesti kuorimalla sekä kemiallisesti että mekaanisesti. AHA-happo irrottaa sinnikkäimpiäkin kuolleita ihosoluja sitovan liiman ja auttaa pienentämään ihohuokosia. Jo yksi hieraisu kuorintavoiteella saa erittäin hienojakoisen kuorivan sokerin vaikuttamaan ja tekemään ihosta entistä hehkuvamman ja kauniimman.

Ratkaisu sinulle,jos ihollasi on pigmenttiläiskiä, juonteita, ryppyjä, epätasainen sävy tai rakenne.

Tuotetiedot
Koko

90G

Ainesosat

AQUA/WATER/EAU, GLYCERIN, GLYCOLIC ACID, SUCROSE, HYDRATED SILICA, POLYGLYCERYL-10 DIPALMITATE, PROPANEDIOL, LACTIC ACID, SODIUM COCOYL ISETHIONATE, POLYACRYLATE CROSSPOLYMER-6, SODIUM HYDROXIDE, SODIUM LACTATE, ACRYLAMIDE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYLTAURATE COPOLYMER, CITRUS LIMON (LEMON) PEEL POWDER, CITRUS LIMON (LEMON) FRUIT EXTRACT, OCIMUM SANCTUM LEAF EXTRACT, CHAMOMILLA RECUTITA (MATRICARIA) FLOWER EXTRACT, GLYCYRRHIZA GLABRA (LICORICE) ROOT EXTRACT, SACCHARUM OFFICINARUM (SUGARCANE) EXTRACT/EXTRAIT DE CANNE À SUCRE, CITRUS AURANTIFOLIA (LIME) PEEL EXTRACT, SANTALUM ALBUM (SANDALWOOD) EXTRACT, CITRUS LIMON (LEMON) PEEL OIL, CITRUS AURANTIUM BERGAMIA (BERGAMOT) PEEL OIL, LEUCONOSTOC/RADISH ROOT FERMENT FILTRATE, COCONUT ACID, SODIUM RIBOFLAVIN PHOSPHATE, DIMETHYLHYDROXY FURANONE, ISOHEXADECANE, POLYSORBATE 80, SODIUM ISETHIONATE, SORBITAN OLEATE, TRIETHYL CITRATE, VANILLIN, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE, CAPRYLYL GLYCOL, PHENOXYETHANOL, LIMONENE, LINALOOL, CITRAL.

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Yhdysvallat

Valmistaja

Kendo

Käyttöohjeet

Levitä kostealle iholle ja hiero hellävaraisesti. Anna vaikuttaa 2 minuuttia ja huuhtele vedellä. Käytetään 23 kertaa viikossa.
Vain ulkoiseen käyttöön. Käytä ohjeiden mukaan.Tuote sisältää aktiivisia ainesosia. Suosittelemme, että testaat ensin pientä määrää kyynärvarteen. Vältä silmänympärysaluetta.

Tuotekoodi

0840026652889

Arviot (10)

arvosana4,8/5

  • arvosana5/5

    Kati K.Vahvistettu osto

    arvosana5/5

    Kati K.
    Vahvistettu osto

    Paras

    Kuorinta-aineiden ykkönen. Erittäin herkkä, atooppinen iho on löytänyt pelastuksen iho-ongelmiin. Edes tuotteen rakeisuus ei ärsytä ihoa. Kuorii hellävaraisesti ja jättää ihon raikkaaksi, kuklaaksi ja hyvin puhdistetuksi. Todella pieni määrä riittää koko kasvoille ja tuubi riittää pitkäksi aikaa. Ihanan hienot rakeet ja yleellinen koostumus.

  • arvosana5/5

    Rva69Vahvistettu osto

    arvosana5/5

    Rva69
    Vahvistettu osto

    Oikeasti kuoriva, mutta ei kuivata

    Tämä tuote on enemmän kuin hintansa arvoinen

  • arvosana5/5

    MaijuliVahvistettu osto

    arvosana5/5

    Maijuli
    Vahvistettu osto

    Ihana tuote!

    Sain näytteen Enotionista ja oli pakko käydä ostamassa koko purkki! Ihan mielettömän hyvä ja ihana tuoksu! Suosittelen todellakin!!

  • arvosana5/5

    SusannaVahvistettu osto

    arvosana5/5

    Susanna
    Vahvistettu osto

    Paras kuorintavoide!

    Ostin tämän kuukausi sitten ja tästä tuli heti heittämällä paras kuorintavoide, jota olen käyttänyt. Ihana ja niin raikas! Tuoksu on todella herkullinen. Iho jää kuorinnan jälkeen pehmeäksi eikä tuote kuivata ihoa niinkuin monet muut vastaavat kuorinnat.

  • arvosana5/5

    TepaVahvistettu osto

    arvosana5/5

    Tepa
    Vahvistettu osto

    Runsaasti rakeita

    Runsaasti rakeita sisältävä, raikas kuorinta. Rakeet sopivan pieniä kuitenkin. Iho tuntuu hyvältä tän kuorinnan jälkeen. Aika hintava kylläkin!

Saatat pitää myös näistä

Ladataan
Ladataan
Ladataan
Ladataan

Tuotesuosittelut voivat näkyä sinulle kohdennetusti