Sisältöön
ghd

ghd unplugged cordless styler white langaton muotoilurauta

359,00 €
Haetaan myymäläsaatavuutta

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Muuta elämäsi ghd:n ensimmäisellä johdottomalla suoristusraudalla – esittelyssä mattamusta ghd unplugged -suoristusrauta tehokkaaseen muotoiluun missä tahansa.

Salilta treffeille, toimistolta juhliin: viimeistele tyylisi johdottomalla ghd unplugged -suoristusraudalla. Normaalikokoisen ghd-muotoilijan suorituskyvyn takaavassa unplugged-suoristusraudassa on Dual-zone-teknologia ja keraamiset lämpölevyt, joiden avulla teet hiuspäivästä hyvän missä ja milloin tahansa. Johdoton ghd unplugged -suoristusrauta pitää muotoilulevyjen lämpötilan ihanteellisena 185 asteessa ja saa aikaan kiiltävät ja sileät lopputulokset ilman äärimmäistä kuumuutta. Halusitpa sitten viimeistellä kampauksen matkustamisen jälkeen tai kihartaa hiukset illanviettoon, sinun ei tarvitse enää tinkiä tyylistäsi.

Johdottomassa ghd-suoristusraudassa on co-lithium-hybriditeknologia ja edistyksellinen, pitkäkestoinen litiumioniakku, joka lataa laitteen vain kahdessa tunnissa ja mahdollistaa helpon muotoilun matkan päällä. Johdoton ghd unplugged -suoristusrauta on uusi muotoilusuosikkisi käsilaukussa, sillä se on pienikokoinen ja sen voi ladata pistokkeesta, autosta tai kannettavasta tietokoneesta. Se tarjoaa jopa 20 minuuttia jatkuvaa muotoilua* ja sisältää ylellisen matkakotelon ja lennolle sopivan tekniikan – upea ghd-tyylisi kulkee mukanasi kaikkialle.

Pidä kampauksesi kampaamotasoisena johdottomasti missä ja milloin tahansa.

Tuotetiedot
Väri

Valkoinen

Takuu

Takuu 2 vuotta/Garanti 2 år

Alkuperämaa

Kiina

Käyttöohjeet

1. Valmistele hiukset lämpösuojasuihkeella.
2. Jaa hiukset osioihin.
3. Kallista muotoilurautaa vaakasuunnassa.
4. Käännä muotoilurautaa.
5. Vedä muotoilurautaa alaspäin.
6. Jatka muotoilua.

Tuotekoodi

5060703494907

Arviot (3)

arvosana4,3/5

  • arvosana5/5

    Lela65Vahvistettu osto

    arvosana5/5

    Lela65
    Vahvistettu osto

    Kätevä ja loistava rauta

    Ostin tämän n. 1 1/2 kk sitten ja olen ollut erittäin tyytyväinen.

  • arvosana5/5

    SarputinVahvistettu osto

    arvosana5/5

    Sarputin
    Vahvistettu osto

    Hintansa arvoinen!

    Paras muotoilurauta ikinä! Ja monenlaisia olen omistanut. Kertavedolla haluttu lopputulos. Helppo ottaa mukaan, latautuu nopeasti, käyttöaika riittävä. Tällä voi myös kihartaa! Ostin alepäivien aikaan, kannattaa tarttua jos on tarjouksessa!

  • arvosana3/5

    Idam6Vahvistettu osto

    arvosana3/5

    Idam6
    Vahvistettu osto

    Kätevä niin kauan kuin virtaa riittää

    Pari kertaa käyttänyt. Tosi kätevä ja kevyt. Kiva että voi kuumanakin laittaa säilytyspussiin. Akun heikkous yllätti. Täydellä latauksella kesti juuri ja juuri koko pään pitkien hiuksen kihartamisen.

Saatat pitää myös näistä

Ladataan
Ladataan
Ladataan
Ladataan

Tuotesuosittelut voivat näkyä sinulle kohdennetusti