Sisältöön
Essence

essence MAGIC All In One FACE Cream 30 ml

4,99 €3,99 €
166,33 €/l
Haetaan myymäläsaatavuutta

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

MAGIC All in One kasvovoide muuttaa kauneudenhoitorutiinisi. Voide sisältää värikapseleita, jotka vapautuvat levittämisen yhteydessä ja sulautuvat sitten luonnolliseen ihonsävyysi. Kevyen peittävyytensä ansiosta voide ei luo naamiota muistuttavaa vaikutelmaa, ja yhdessä kosteuttavien ominaisuuksiensa kanssa se luo sileän ja terveen näköisen ihon, pehmeällä viimeistelyllä – muutamassa sekunnissa! Päivävoitessa on myös suojakeeroin SPF10.

Tuotetiedot
Ainesosat

INGREDIENTS: AQUA (WATER), MACADAMIA INTEGRIFOLIA SEED OIL, ETHYLHEXYL SALICYLATE, GLYCERIN, BUTYLENE GLYCOL, SUCROSE STEARATE, SILICA, BIS-ETHYLHEXYLOXYPHENOL METHOXYPHENYL TRIAZINE, TOCOPHEROL, SODIUM HYALURONATE, HYDROXYACETOPHENONE, MICROCRYSTALLINE CELLULOSE, SUCROSE LAURATE, HYDROGENATED STARCH HYDROLYSATE, CELLULOSE GUM, TRIETHOXYCAPRYLYLSILANE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, SUCROSE DILAURATE, SUCROSE TRILAURATE, PHENOXYETHANOL, PARFUM (FRAGRANCE), CI 77491 (IRON OXIDES), CI 77492 (IRON OXIDES), CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Tšekki

Valmistaja

cosnova GmbH

Käyttöohjeet

Kasvojen puhdistamisen jälkeen päivävoide varmistaa, että iho on kosteutettu ja ravittu. Päivävoiteet ovat myös hyvä perusta seuraavalle meikille.

Efter rengöring av ansiktet ser en dagkräm till att huden återfuktas och får näring. Dagkrämer är också en bra bas för efterföljande makeup.

Tuotekoodi

4059729362582

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita

Saatat pitää myös näistä

Ladataan
Ladataan
Ladataan
Ladataan

Tuotesuosittelut voivat näkyä sinulle kohdennetusti