Sisältöön
SEES

SEES Käsisaippua Teepuu & rosmariini 0,5l

24,95 €19,96 €
49,90 €/l

Myymäläsaatavuus

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Kotimainen valinta kylpyhuoneeseen ja keittiöön
Biohajoava nestesaippua No. 2 on valmistettu ilman keinotekoisia tuoksuaineita käyttäen vain aitoja eteerisiä öljyjä. Huolella saippuaan valikoidut teepuun ja rosmariinin eteeriset öljyt on valittu niiden ominaisuuksien perusteella: luonnostaan antibakteerinen teepuu poistaa tehokkaasti lian ja bakteerit, kun taas rosmariinin eteerinen öljy hoitaa mieltä. Rosmariini tunnetaan rauhoittavana ja jännitystä poistavana luonnontuotteena. Eteeriset öljyt vaikuttavat mieleemme monin tavoin ja tämän saippuan yhdistelmä saa käyttäjän mielen rentoutumaan ja tuo toivottavasti voimaa keskelle arjen kiireitä. Tuoksu on samaan aikaan raikas ja voimakkaan yrttinen.

Biohajoava nestesaippua on vähemmän luontoa kuormittavaa, mutta silti tehokas pesuaine päivittäiseen käsienpesuun. Käsisaippua poistaa tehokkaasti pöpöt ja epämiellyttävät hajut, kuten sipulin ja kalan. Saippua on tuoksutettu vain aidoilla eteerisillä öljyillä, mikä tekee saippuasta arvokasta ja laadultaan erinomaista. Saippua sisältää kosteuttavaa glyseriiniä, joten saippua ei kuivata ahkerankaan käsienpesijän ihoa. Jos haluat nauttia eteeristen öljyjen tuomista vaikutuksista ja saada kylpyhuoneeseen ja keittiöön samalla ihanan ylellisen tuoksun, tämä nestesaippua on kotimainen vaihtoehtosi.

Suomessa valmistettu, vegaaninen ja biohajoava saippuamme ei sisällä keinotekoisia tuoksuaineita, väriaineita eikä eläinperäisiä raaka-aineita.

Tuotetiedot
Koko

500ML

Ainesosat

Aqua, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Coco-Sulfate, Caprylyl / Capryl Glucoside, Sea Salt, Benzoic Acid, Rosmarinus Officinalis Oil, Melaleuca Alternifolia Oil, Citric Acid

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Suomi

Valmistaja

Ebisu Oy

Materiaali

biohajava saippua ja eteeriset öljyt

Säilytys

Säilytä huoneenlämmössä

Tuotekoodi

6429810163233