Sisältöön
Essence

essence brow lifting gel set 12 g

4,69 €3,75 €
390,83 €/kg
Haetaan myymäläsaatavuutta

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Brow lift kuten ammattistudiossa? Helppo saavuttaa Brow Lifting Gel Set -geelisetillä! Geelimäinen koostumus antaa kulmakarvoille äärimmäisen kohotuksen ja välittömän ja äärimmäisen pidon, joka on verrattavissa ammattilaisen tekemään brow liftiin. Integroidulla kulmaharjalla voit helposti levittää läpinäkyvää geeliä kulmakarvoihisi. Kulmaharja on kiinnitetty kannen sisäpuolelle. Optimoidun koostumuksensa ansiosta et tarvitse vettä levittääksesi tuotetta. Muotoile kulmakarvasi haluamallasi tavalla ja kokeile uusia trendejä: Essence Brow Lifting Gel Set antaa niille pitkäkestoisen WOW-efektin.

Tuotetiedot
Koko

12 g

Ainesosat

INGREDIENTS: AQUA (WATER), CETEARETH-30, GLYCERIN, SORBITOL, PROPYLENE GLYCOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, PHENOXYETHANOL.

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Kiina

Valmistaja

cosnova GmbH

Käyttöohjeet

Brow lifting gel -kulmakarvasetti. Setti sisältää kulmaharjan ja läpinäkyvää geelimäistä koostumusta kulmakarvojen muotoiluun ja kiinnittämiseen helposti ja äärimmäisellä pidolla. Käytön jälkeen: Aseta sisäkansi takaisin paikalleen ja sulje se tiukasti. Aseta puhdistettu harja sen päälle ja sulje kansi tiukasti.

Brow lifting gel set. Setet innehåller borste och en genomskinlig gelliknande konsistens för enkel lyftning av ögonbrynen och sätts med extremt fäste. Efter användning: Sätt tillbaka det inre locket och stäng det ordentligt. Placera den rengjorda borsten ovanpå och stäng locket ordentligt.

Tuotekoodi

4059729446671

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita

Saatat pitää myös näistä

Ladataan
Ladataan
Ladataan
Ladataan

Tuotesuosittelut voivat näkyä sinulle kohdennetusti