Sisältöön
Scandy

Scandy Drippin' Dew Hydrating Serum seerumi 30 ml

10,90 €8,72 €
363,33 €/l
Haetaan myymäläsaatavuutta

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Valmistaudu sammuttamaan ihosi jano Drippin' Dew Hydrating Serumin avulla. Tämä pikku pullo on täynnä taikaa sisältäen syväkosteuttavan sekoituksen koivunmahlaa ja glyserolia sekä ihon suojakerrosta vahvistavaa mustikansiemenöljyä. Viimeisenä silauksena on kirpeänraikas inkiväärin ja pirskahteleva kokiksen tuoksu, joka muuttaa ihosi fiiliksen ""meh"":stä ""YAAAS"":ksi yhdellä pisaralla. Kosteutus? Check. Kuulas raikkaus? Tuplacheck. Entä hehku? Homma hoidossa, tämä seerumi saa sinut näyttämään siltä kuin joisit vetesi ja pitäisit huolta vain omista asioistasi.

Drippin' Dew on kuin iso lasillinen H2O:ta kasvoillesi, pitäen sen kimmoisana ja kosteutettuna 24/7 jopa talven armotonta kuivaa ilmaa tai hiillostavan kuumaa kesäpäivää vastaan. Seerumi toimii täydellisenä pohjustustuotteena ennen meikkausta luoden pohjan upeille lookeille. Maksimaalista kosteutta ilman tahmeutta.

BTW, tämä koostumus on 99 % luonnollinen ja 100 % vegaaninen, koska me <3 tätä planeettaa ja meidän karvaisia ystäviämme.

Käyttöohjeet:
1. Puhdista kasvot, koska puhdas iho = onnellinen iho.
2. Pumppaa 1–2 tippaa Drippin' Dew -seerumia ja painele se sormin iholle.
3. ""Seal the deal"" eli viimeistele lempparikosteusvoiteellasi.
4. Jatka päivääsi tai iltaasi – ihosi on nyt mukavan kosteutettu. Muista silti pitää vesipullo lähettyvillä.

Tuotetiedot
Ainesosat

Aqua, Betula Pendula (Birch) Sap, Glycerin, Diheptyl Succinate, Capryloyl Glycerin/Sebacic Acid Copolymer, Pentylene Glycol, Polyglyceryl-4 Laurate/Sebacate, Polyglyceryl-6 Caprylate/Caprate, Acacia Senegal Gum, Xanthan Gum, Vaccinium Myrtillus (Bilberry) Seed Oil, Vaccinium Vitis-Idaea (Lingonberry) Seed Oil, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Lactic Acid, Citric Acid, Sodium Phytate, Sodium Benzoate, Sodium Dehydroacetate, Parfum, Cinnamal, Citral, Citronellol, Limonene

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Suomi

Tuotekoodi

6430058513384

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita

Saatat pitää myös näistä

Ladataan
Ladataan
Ladataan
Ladataan

Tuotesuosittelut voivat näkyä sinulle kohdennetusti