Sisältöön
Scandy

Scandy Glow Game: Strong Brightening Sheet Mask kasvonaamio 1 kpl

3,50 €2,80 €
Haetaan myymäläsaatavuutta

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Tuo ihosi takaisin elävien kirjoihin Glow Game: Strong Brightening Sheet Maskin avulla. Tämä ei ole mikään tavallinen sheet mask; se on hehkua buustaava pikaratkaisu käärittynä herkulliseen persikan tuoksuun. Naamio sisältää tehokkaan yhdistelmän ihoa helliviä ainesosia, kuten niasiiniamidia ja puolukkauutetta, jotka tasoittavat ihon sävyä, sekä antioksidanttipitoista glutationia ja lootusuutetta, jotka antavat iholle vertaansa vailla olevaa hehkua. Hyaluronihapon avulla tämä sheet mask jättää ihollesi täyteläisen ja mehukkaan kosteutetun tunteen.

FYI, antioksidantit ovat ihosi parhaita ystäviä suojellen sitä ulkoisilta stressitekijöiltä (kuten eksältäsi), jotka aiheuttavat kuivuuden, tummien läiskien ja sameuden tyyppisiä ihohuolia. Tämä sheet mask on kuin supersankarinaamio kasvoillesi, mutta rikollisten sijaan se taistelee ""blaah""-ihopäiviä vastaan. Varoitus: ohut, biohajoava kangas tuntuu kasvoilla niin mukavalta, että unohdat sen olemassaolon, kunnes kävelet peilin ohi tai avaat puhelimesi etukameran ja näet vilauksen itsestäsi.

BTW, tämä koostumus on 97 % luonnollinen ja 100 % vegaaninen, koska me <3 tätä planeettaa ja karvaisia ystäviämme.

Käyttöohjeet:
1. Pese kasvot, koska haluat aloittaa puhtaalta pöydältä.
2. Avaa naamio varovasti ja sovita se kasvoillesi. Jep, näyttää aina yhtä creepyltä.
3. Anna vaikuttaa 10–15 minuuttia.
4. Ota naamio pois ja levitä vähän iloa hieromalla ylimääräinen seerumi kasvoille, kaulalle ja rintakehälle.

Tuotetiedot
Ainesosat

Aqua, Glycerin, Butylene Glycol, Niacinamide, Vaccinium Vitis-Idaea (Lingonberry) Fruit Extract, Vaccinium Myrtillus (Bilberry) Fruit Extract, Glutathione, Nelumbo Nucifera (Lotus) Leaf Extract, Panthenol, Allantoin, Eriobotrya Japonica (Loquat) Leaf Extract, Mentha Viridis (Spearmint) Extract, Cetyl Ethylhexanoate, Sodium Hyaluronate, Xanthan Gum, Phenoxyethanol, Chlorphenesin, Polyglyceryl-10 Laurate, Ethylhexyl Palmitate, Polyglyceryl-10 Myristate, Propanediol, Sodium Phytate, Ceteareth-20, Ceteareth-12, Cetearyl Alcohol, Dipotassium Glycyrrhizate, Tocopheryl Acetate, Glyceryl Stearate, Cetyl Palmitate, 1,2-Hexanediol, Parfum

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Korean tasavalta

Tuotekoodi

6430058513445

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita

Saatat pitää myös näistä

Ladataan
Ladataan
Ladataan
Ladataan

Tuotesuosittelut voivat näkyä sinulle kohdennetusti