Sisältöön
Joutsen

Joutsen Ahto untuvatakki

349,00 €479,00 €
väri:99 yönsininen
Valittu koko:S
Haetaan myymäläsaatavuutta

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Ahto on hieman lämpimämpi vaakatikattu välikausitakki, josta löytyy paljon fiksuja yksityiskohtia. Lämmin säädettävä huppu on kiinnitetty kauluksen kantaan huomaamattomasti neppareilla, joten takki näyttää
erittäin siistiltä myös ilman huppua. Pyöreälinjaiset hihansuut kätkevät sisäänsä miellyttävän pehmeän
kuminauhakiristyksen. Vetoketjutaskut taas on piilotettu tyylikkäästi listan alle. Takissa on 2 povitaskua. 100-prosenttisen vastuullisen untuvatäytteen ja kevyen mikrokuitukankaan tuomaa mukavuutta ja lämpöä syksystä aina kevääseen saakka. Takin selänpituus L koossa on 75 cm. Joutsen-takit ovat vettähylkiviä. Vedenhylkivyyden ansiosta tihku- ja räntäsade pysyvät kankaan ulkopuolella, mutta voimakkaaseen vesisateeseen niitä ei ole tarkoitettu.

Tuotetiedot
Alkuperämaa

Kiina

Valmistaja

Joutsen Finland Oy

Pesu- ja hoito-ohjeet

Sulje vetoketjut. Käännä vuoripuoli päällepäin. Kastele tuote märäksi. Valitse hellävarainen hienopesuohjelma 30 astetta C. Käytä Joutsen untuvashampoota, tai muuta mietoa ja valkaisuaineetonta pesuainetta, noin 1/3 normaalista pesuainemäärästä riittää. Huuhtele runsaalla vedellä. Valitse tehokas ja pitkä linkous. Kuivaa tuote kuivausrummussa alhaisessa lämpötilassa tai välillä pöyhien.

Materiaali

100% polyamidi

Mallinumero

1-015-0015

Tuotekoodi

6413840094254

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita

Saatat pitää myös näistä

Ladataan
Ladataan
Ladataan
Ladataan

Tuotesuosittelut voivat näkyä sinulle kohdennetusti