Sisältöön
Clarins

Clarins Hydrating Gentle Foaming Cleanser puhdistusaine 125 ml

30,00 €
240,00 €/l
Haetaan myymäläsaatavuutta

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Clarins Cleansers -puhdistustuotteet puhdistavat ihon hellästi ja tehokkaasti säilyttäen samalla ihon luonnollisen tasapainon ja suojan. Puhdistustuotteiden sisältämä moringa-uute taistelee saasteita vastaan ja poistaa tehokkaasti iholta ilman epäpuhtaudet. Luomulaatuiset kehtokatkero-uute ja sitruunamelissa-uute muodostavat Gentle Complex -yhdisteen, joka tekee Clarins-puhdistustuotteista hellävaraisia, ja lisäksi sillä on ihoa tasoittava ja pehmittävä vaikutus.

Clarins Hydrating Gentle Foaming Cleanser on vaahtoava puhdistustuote, joka puhdistaa ihon hellävaraisesti säilyttäen sen kosteuden. Puhdistusvaahto sisältää luomulaatuista, ihoa kosteuttavaa aloe vera uutetta sekä luontaisesti vaahtoavaa suopayrttiä, joka puhdistaa ihon hellävaraisesti ihoa kuivattamatta. Tuote sopii normaalista kuivalle iholle.

Käyttö: Käytä aamuisin ja/tai iltaisin. Ota pieni määrä tuotetta kevyesti kostutettuihin käsiin ja vaahdota. Hiero hellävaraisesti kasvoille ja kaulalle kevyin liikkein, välttäen silmänympärysaluetta. Huuhtele huolellisesti ja viimeistele ihotyypillesi sopivalla kasvovedellä.

Tuotetiedot
Koko

125ML

Alkuperämaa

Ranska

Tuotekoodi

3666057216503

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita

Saatat pitää myös näistä

Ladataan
Ladataan
Ladataan
Ladataan

Tuotesuosittelut voivat näkyä sinulle kohdennetusti