Sisältöön
Natura Media

Natura Media KverMAX ravintolisä 60 kaps.

39,50 €
0,66 €/kpl
Haetaan myymäläsaatavuutta

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

IMMUUNIVALMENTAJA*: viimeisimmän tutkimustiedon pohjalta kehitetty yhdistelmätuote vastustuskyvyn tueksi.

Natura Median KverMAX on kuin “personal trainer” vastustuskyvyllesi! Se sisältää huolella koostetun yhdistelmän premiumlaatuisia raaka-aineita viimeisimmän tieteellisen tutkimuksen huipulta. Tuote soveltuu päivittäiseen käyttöön ympäri vuoden.

KverMAX ei saa vastustuskykyä käymään “ylikierroksilla”, jonka tiedetään olevan haitallista, vaan tukee kehon omia vastustuskykyyn liittyviä toimintoja niin, että ne voivat toimia normaalisti.

KverMAX yhdistelmä sisältää:
• liposomimuotoista Quercefit®-kversetiiniä, jolla on jopa 20-kertainen imeytyvyys tavanomaiseen kversetiiniin verrattuna. Kversetiini on luonnollinen flavonoidi, jota esiintyy runsaasti esim. kasviksissa, hedelmissä ja pähkinöissä. Liposomaalinen Quercefit®-kversetiini on uutettu japaninpagodipuun kukkanupuista (Sophora japonica L., synon. Styphnolobium japonicum L.), joissa kversetiiniä, “flavonoidien kuningatarta”, on erityisen runsaasti.
• Beetaglukaaneja on luonnostaan esim. hiivassa ja viljoissa. Beetaglukaaneissa on suuria eroja niiden lähteistä riippuen. Kliinisesti tutkittu Wellmune® on leivinhiivan (Saccharomyces cerevisiae) beeta-1,3/1,6-glukaani. Se on täysin uniikki, kaikkein tutkituin beetaglukaani, jonka toiminta poikkeaa muista. Wellmune® Blend taas on yhdistelmä beetaglukaania ja korkean imeytyvyyden sinkkiä, sinkkibisglysinaattia. Sinkki edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.
• C-vitamiinia, joka on uutettu suoraan acerolahedelmistä, joten se on 100 % luonnollista C-vitamiinia. Acerolahedelmät viljellään pienillä perhefarmeilla Koillis-Brasiliassa, ja uutetaan Sveitsissä. On tutkittu, että luonnollisella C-vitamiinilla voisi olla jopa kaksinkertainen imeytyvyys elimistössä verrattuna tavalliseen C-vitamiiniin, askorbiinihappoon. C-vitamiini edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.
• kasviperäistä D3-vitamiinia, joka tulee Iso-Britanniasta. Se saadaan levästä ja sen koostumus on identtinen eläinperäisen D3-vitamiinin kanssa. KverMAX-kapseleiden D-vitamiinipitoisuus (10 mcg/ 2 kaps.) on sopiva annos ympärivuotiseen käyttöön, jonka rinnalla pimeänä vuodenaikana voi hyvin käyttää myös muuta D-vitamiinivalmistetta. D-vitamiini edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.

KverMAX-kapselit on valmistettu Natura Median omassa tuotannossa Raisiossa. Tuote on vegaaninen, eikä sisällä yleisiä allergeeneja kuten gluteenia, maitoa, soijaa, pähkinää tai kananmunaa.

* Sinkki sekä C- ja D-vitamiini edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.

Sisältää /2 kaps.
Quercefit®: kversetiinifytosomi 500 mg
Wellmune®: betaglukaani 250 mg
Heinäratamouute 200 mg
Acerolauute 200 mg
josta C-vitamiinia 30 mg (37,5%*)
D-vitamiini 10 mcg (200%*)
Sinkki 3 mg (30%*)

Tuotetiedot
Ainesosat

Quercefit®: kversetiinifosfolipidi (kversetiini, auringonkukkalesitiini)(Italia), Wellmune®: beetaglukaani (Kolumbia), heinäratamouute (Saksa), acerolauute (Sveitsi), kapseli (hydroksipropyylimetyyliselluloosa), sinkkibisglysinaatti (USA), kasviperäinen kolekalsiferoli (Iso-Britannia), paakkuuntumisenestoaine (kasvirasvahappojen magnesiumsuolat). Valmistettu Suomessa.

Quercefi t®: quercetinfosfolipid (quercetin, solroslecitin) (Italien), jäst (Saccharomyces cerevisiae) betaglukaner (Colombia), höextrakt (Tyskland), acerolaextrakt (Schweiz), kapsel (hydroxipropylmetylcellulosa), zinkbisglycinat ), antiklumpningsmedel (magnesiumsalter av vegetabiliska fettsyror), vegetabilisk kolekalciferol (UK)

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Ravintosisältö/​Näringsinnehåll
Alkuperämaa

Suomi

Valmistaja

Natura Media Oy

Käyttöohjeet

Annostus (aikuiset): 2 kapselia päivässä. Annostusta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Dosering (vuxna): 2 kapslar per dag. Överskrid inte dosen. Ett näringstillskott ersätter inte en varierad och balanserad kost eller en hälsosam livsstil.

Säilytys

Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Säilytä kuivassa, alle +25 °C.

Förvara utom räckhåll för barn. Förvaras på en torr plats, under +25 °C.

Tuotekoodi

6417778181208

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita

Saatat pitää myös näistä

Ladataan
Ladataan
Ladataan
Ladataan

Tuotesuosittelut voivat näkyä sinulle kohdennetusti