Sisältöön
Peugeot

Peugeot ParisRama Forest Green suolamylly 18 cm

Hinta54,95 €
Haetaan myymäläsaatavuutta

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Tyylikäs ParisRama -sarjan kiiltävän vihreä Peugeot Paris U´Select -suolamylly koristaa keittiötä ja tekee vaikutuksen laadullaan vaativampaankin kokkiin!
Peugeot ParisRama U´Select-suolamylly on perinteinen klassikkomalli. Pyökkipuusta valmistettu mylly sopii loistavasti keittiöön kuin keittiöön. Laadukas jauhantamekanismi ja patentoitu U'Select-karkeudensäätömahdollisuus takaavat erinomaisen käyttökokemuksen. Näyttävä ParisRama-sarja pohjautuu pariisilaista tunnelmaa huokuvaan Paris -sarjaan uusilla upeilla väriyhdistelmillä. Paris -sarja on hurmannut niin huippukokit kuin kotikeittiötkin ympäri maailman. Laadukas sarja käsittää laajan kirjon pippurimyllyjä ja suolamyllyjä eri kokoisina ja värisinä. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu huippulaadukas Peugeot-jauhantamekanismi takaa miellyttävän käyttökokemuksen kerta toisensa jälkeen. Peugeot-myllyt valmistetaan osin käsityönä Itä-Ranskassa, Quingey nimisessä pikkukaupungissa. Myllyt ovat tunnettuja laadustaan ja kestävyydestään. Laadun vuoksi maustemyllyt ovat erittäin suosittuja myös huippukokkien keskuudessa.

Tuotetiedot
Väri

Forest Green

Koko

18 cm

Takuu

Takuu 5 vuotta / Garanti 5 år

Alkuperämaa

Ranska

Pesu- ja hoito-ohjeet

Ei vesipesua. Ulkopinnan puhdistus tarvittaessa nahkealla liinalla ja koneiston puhdistus pienellä sudilla.

Materiaali

Pyökkipuu ja teräs

Käyttöohjeet

Täytä mylly ruuvaamalla nuppi auki ja poistamalla korkki. Täytön jälkeen laita korkki takaisin paikalleen ja ruuvaa nuppi kiinni. Kierrä jauhaessa myllyn yläosaa vain myötäpäivään. Edestakaisin kiertäminen ei rouhi mausteita. Käytä suolamyllyyn vain myllyyn tarkoitettua kuivaa, kovaa ja tasakiteistä myllysuolaa. Älä käytä suolamyllyä pippurin tai muiden mausteiden jauhamiseen. Tutustu huolellisesti käyttöohjeisiin ennen käyttöä.

Säilytys

Säilytä myllyä kuivassa paikassa.

Mallinumero

43537

Tuotekoodi

4006950043537

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita

Saatat pitää myös näistä

Ladataan
Ladataan
Ladataan
Ladataan

Tuotesuosittelut voivat näkyä sinulle kohdennetusti