Sisältöön
NOBE Nordic Beauty

NOBE Nordic Beauty Oat Wonder® Delicate Cleansing Wipes meikin puhdistusliinat 25 kpl

Hinta10,50 €Yksikköhinta0,42 €/kpl
Haetaan myymäläsaatavuutta

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

NOBE Oat Wonder® Delicate Cleansing Wipes ovat biohajoavia puhdistusliinoja, jotka puhdistavat kasvojen ihoa ja poistavat meikin hellävaraisesti mutta vaivattomasti, jättäen ihon puhtaaksi, pehmeäksi ja rauhoittuneeksi. Pohjoismaista luomukauraöljyä sisältävät liinat ravitsevat ilman ihoärsytystä.

Tähtiainesosana toimii Fazerin kauraöljy, joka valmistetaan Fazerin oman myllyn lähettyviltä kerätystä korkealaatuisesta luomukaurasta CO2-uuttoprosessilla. Pohjoismaissa jo vuosisatojen ajan superfoodina pidetyn kauran tiedetään edistävän ihon hyvinvointia, erityisesti kauraöljyn - se sisältää runsaasti rasvahappoja, E-vitamiinia ja keramideja, jotka ravitsevat, suojaavat ihoa vapailta radikaaleilta sekä vahvistavat ihon suojakerrosta. Kauraöljyllä on myös ihoa tehokkaasti rauhoittava, ärsytystä vähentävä vaikutus, ja se ehkäisee kosteutta haihtumasta iholta.

Yhdessä syväkosteuttavan glyserolin sekä ihon suojakerrosta vahvistavan ksylitolin kanssa nämä liinat antavat kosteutetun ja virkistyneen tunteen kaikille ihotyypille. Liinoissa on juuri oikea määrä nestettä, mikä varmistaa, että ne liukuvat kasvoilla hankaamatta. Uudelleensuljettava pakkaus sopii kiireiseen elämäntyyliin, joten liinat ovat erinomaisia kuntosalille, matkustamiseen tai nopeaan meikin korjaamiseen.

Tuotteella on Ecocertin myöntämä COSMOS Natural -sertifikaatti, ja sen ainesosista 99,10% on luonnollista alkuperää.

Käyttö: Pyyhi kasvoja kevyesti puhdistaaksesi ihon ja poistaaksesi meikin. Laita liina roskiin. Sulje pakkaus uudelleen, jotta liinat pysyvät tuoreina. Sopii aamu- ja iltakäyttöön.

Tuotetiedot
Ainesosat

Aqua, Glycerin, Xylitol, Sorbitan Laurate, Polyglyceryl-4 Laurate, Dilauryl Citrate, Caprylic/ Capric Triglyceride, Avena Sativa (Oat) Kernel Oil*, Sodium Citrate, Xanthan Gum, Lactic Acid, Sodium Benzoate, Sodium Dehydroacetate, Parfum, Geraniol

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Suomi

Käyttöohjeet

Pyyhi kasvoja kevyesti puhdistaaksesi ihon ja poistaaksesi meikin. Laita liina roskiin. Sulje pakkaus uudelleen, jotta liinat pysyvät tuoreina. Sopii aamu- ja iltakäyttöön.

Tuotekoodi

6430058513179

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita

Saatat pitää myös näistä

Ladataan
Ladataan
Ladataan
Ladataan

Tuotesuosittelut voivat näkyä sinulle kohdennetusti