Sisältöön
Käinby1925

Käinby1925 Heaven Linen keittiöpyyhe 45x70cm logolla pellava

25,95 €
Haetaan myymäläsaatavuutta

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Heaven Linen by Käinby1925 pellava (45 x 70cm) keittiöpyyhe on väsymätön apulainen keittiössä käsien, astioiden sekä keittiöpintojen kuivaajana. Rouhea pyykkietikalla pesty pellava on erittäin imukykyinen ja se näyttää sekä tuntuu ihanalle. Paksua pellavapyyhettä voi käyttää, vaikka patalappuna ja se sopii hyvin myös moninaisiin arjen ja juhlien kattauksiin. Pyyhkeet paranevat vain käytössä sekä rakastavat aikaa.
Lisäksi pellava on luonnostaan antibakteerinen ja hengittävä materiaali, mikä tekee siitä hygieenisen vaihtoehdon keittiöön. Materiaalina on 100% pellava.

Heaven Linen by Käinby1925 pellavaiset keittiöpyyhkeet ovat todellisia monitaitureita keittiössä.

Alla on tarkempi kuvaus Heaven Linen by Käinby1925 pellavapyyhkeiden luonnollisista eduista keittiössä:

1. Imukykyisyys: Pellava on erittäin imukykyinen luonnonkuitu, mikä tekee siitä erinomaisen materiaalin keittiöpyyhkeille. Se imee nopeasti kosteutta, olipa kyseessä sitten märät astiat tai kädet, pitäen keittiön kuivana ja siistinä.
2. Kestävyys: Pellava on yksi kestävimmistä luonnonkuiduista. Sen kuiturakenne tekee siitä erittäin vahvan ja kestävän materiaalin, joka kestää kovaa käyttöä ja toistuvia pesuja. Tämä tarkoittaa, että pellavakeittiöpyyhkeet säilyttävät muotonsa ja laatunsa pitkään, tarjoten kestävän ja luotettavan käytön keittiössäsi.
3. Hengittävyys: Pellava on luonnollisesti hengittävä materiaali, joka kuivuu nopeasti. Tämä estää bakteerien kasvua ja hajujen muodostumista keittiöpyyhkeissä, pitäen ne raikkaina ja hygieenisinä käytöstä toiseen.
4. Ympäristöystävällisyys: Pellava on ekologinen valinta keittiöpyyhkeille, koska se on uusiutuva luonnonvara ja sen viljelyssä tarvitaan vähemmän vettä ja kemikaaleja verrattuna muihin tekstiilimateriaaleihin. Lisäksi pellavakeittiöpyyhkeet ovat pitkäikäisiä, mikä vähentää tarvetta jatkuvasti ostaa uusia pyyhkeitä.
5. Luonnollinen kauneus: Pellavalla on luonnollinen kauneus ja tyylikkyys, joka tuo lämpöä ja tunnelmaa keittiöösi. Sen luonnollinen kuiturakenne luo kauniin, hieman rustiikkisen ilmeen, joka sopii monenlaisiin keittiösisustuksiin.

Yhdistämällä nämä edut pellava tarjoaa ihanteellisen materiaalin keittiöpyyhkeille. Ne eivät ainoastaan tarjoa käytännöllisyyttä vaan myös tuovat keittiöön luonnollista kauneutta ja luovat miellyttävän ja viihtyisän ilmapiirin ruoanlaittohetkiin.

Pellava on myös ekologinen valinta, sillä se tarvitsee vain luonnollista sadetta eikä keinokastelua. Näin säästämme myös pohjavettä. Kaiken lisäksi pellava on nopeasti uusiutuvaa.

Heaven Linen pellava valmistetaan Öko-Tex-standardin mukaan Euroopassa.
Käytämme pakkauksissa aina ekologisia materiaaleja.

Pellavaa käyttämällä kunnioitat luontoa.

Hoito-ohjeet
• Pese pellava tekstiilit erillään muusta pyykistä, luonnonkuiduista irtoaa nukkaa varsinkin ensimmäisissä pesuissa. Pese ensimmäiset kerrat hieman viileämmässä hienopesussa.
• Täytä pesukone vain puolilleen, jolloin jää enemmän vettä pesuun ja irtokuitujen pois huuhtelemiseen ja estät pesuryppyjen syntymisen.
• Pellava hylkii likaa ja se puhdistuu yleensä jo 40-asteisessa pesussa, mutta kestää hyvin myös 60-asteisen pesulämpötilan.
• Vältä pitkää linkousta, kevyt linkous riittää.
• Pellava kestää matalalämpöisen rumpukuivauksen, mutta silloin nukkaa irtoaa enemmän.

Heaven Linen by Käinby1925

Tuotetiedot
Väri

Pellava

Koko

45x70cm

Alkuperämaa

Liettua

Valmistaja

Heavenlinen Oy

Materiaali

100% pellava

Mallinumero

HLTW35

Tuotekoodi

6429811340381

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita

Saatat pitää myös näistä

Ladataan
Ladataan
Ladataan
Ladataan

Tuotesuosittelut voivat näkyä sinulle kohdennetusti