Sisältöön
Käinby1925

Käinby1925 Heaven Linen torkkupeitto 145x190cm pellava

119,00 €
Haetaan myymäläsaatavuutta

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Kietoudu mukavuuteen Heaven Linen by Käinby1925 pellavatorkkupeiton avulla.
Rouheat pellavatorkkupeitot on valmistettu erikoispaksusta pellavasta ja tällöin se tarjoaa lisää painoa ja runsautta. Tämä auttaa peittoa pysymään paremmin paikallaan käyttäjän päällä, estäen sen liukumisen tai valumisen. Paksu torkkupeitto auttaa sinua rentoutumaan ja nauttimaan levosta ja rauhasta.

Heaven Linen by Käinby1925 torkkupeitto on täydellinen kumppani rentoutumiseen ja lepoon jokaisena päivänä.

Alla on tietoa Heaven Linen by Käinby1925 torkkupeittojen eduista:

1. Luonnollinen materiaali: Pellava on luonnollinen kuitu, joka tunnetaan sen ainutlaatuisesta tunteesta ja kauniista ulkonäöstä. Pellavainen torkkupeitto tarjoaa ylellisen ja luonnollisen vaihtoehdon keinotekoisille materiaaleille, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan niille, jotka arvostavat luonnonläheisyyttä ja ekologisuutta.
2. Hengittävyys: Pellava on erittäin hengittävä materiaali, mikä tarkoittaa sitä, että se säätelee lämpöä ja kosteutta tehokkaasti. Tämä tekee pellavaisesta torkkupeitosta ihanteellisen valinnan ympärivuotiseen käyttöön, sillä se pitää sinut viileänä kesällä ja lämpimänä talvella.
3. Kestävyys: Pellava on yksi kestävimmistä tekstiilikuiduista, mikä tekee siitä erinomaisen valinnan torkkupeittoon. Sen vahva kuiturakenne kestää kovaa käyttöä ja toistuvia pesuja säilyttäen silti alkuperäisen pehmeytensä ja laatunsa pitkään.
4. Allergiaystävällisyys: Pellava on hypoallergeeninen materiaali, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan allergikoille ja herkkäihoisille. Pellavakuidut eivät kerää pölyä ja muita allergeeneja yhtä helposti kuin jotkut muut tekstiilikuidut, mikä voi auttaa vähentämään allergiaoireita ja parantamaan unenlaatua.
5. Luonnollinen Kauneus: Pellava tuo torkkupeittoon luonnollista kauneutta ja eleganssia. Sen luonnollinen kuiturakenne luo kauniin pinnan, joka sopii monenlaisiin sisustustyyleihin ja antaa tilalle lämpimän ja kutsuvan tunnelman.

Yhdistämällä nämä edut pellavainen torkkupeitto tarjoaa ihanteellisen yhdistelmän mukavuutta, kestävyyttä ja kauneutta.

Pellava on myös ekologinen valinta, sillä se tarvitsee vain luonnollista sadetta eikä keinokastelua. Näin säästämme myös pohjavettä. Kaiken lisäksi pellava on nopeasti uusiutuvaa.

Heaven Linen pellava valmistetaan Öko-Tex-standardin mukaan Euroopassa.
Käytämme pakkauksissa aina ekologisia materiaaleja.

Pellavaa käyttämällä kunnioitat luontoa.

Hoito-ohjeet
• Pese pellava tekstiilit erillään muusta pyykistä, luonnonkuiduista irtoaa nukkaa varsinkin ensimmäisissä pesuissa. Pese ensimmäiset kerrat hieman viileämmässä hienopesussa.
• Täytä pesukone vain puolilleen, jolloin jää enemmän vettä pesuun ja irtokuitujen pois huuhtelemiseen ja estät pesuryppyjen syntymisen.
• Pellava hylkii likaa ja se puhdistuu yleensä jo 40-asteisessa pesussa, mutta kestää hyvin myös 60-asteisen pesulämpötilan.
• Vältä pitkää linkousta, kevyt linkous riittää.
• Pellava kestää matalalämpöisen rumpukuivauksen, mutta silloin nukkaa irtoaa enemmän.

Heaven Linen by Käinby1925

Tuotetiedot
Väri

Pellava

Koko

145x190cm

Alkuperämaa

Liettua

Valmistaja

Heavenlinen Oy

Materiaali

100% pellava

Mallinumero

HLTW172

Tuotekoodi

6429811340404

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita

Saatat pitää myös näistä

Ladataan
Ladataan
Ladataan
Ladataan

Tuotesuosittelut voivat näkyä sinulle kohdennetusti