Sisältöön
Käinby1925

Käinby1925 Heaven Linen tyynyliina 50x60cm logolla vaalean harmaa

39,95 €
Haetaan myymäläsaatavuutta

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Heaven Linen by Käinby1925 pellavatyynyliina auttaa sinua rentoutumaan ja aito luonnonmateriaali mahdollistaa ilman virtauksen läpi kankaan ja näin ollen tuntuu iholla miellyttävältä, oli sitten kylmä tai kuuma. Ajaton kivipesty pellava näyttää kauniilta ja on helppohoitoinen. Tyynyliinojen materiaalina on 100% pellava.

Heaven Linen by Käinby1925 pellavatyynyliinat ovat erinomaiset valinta nukkumiseen useista syistä:

1. Hengittävyys: Pellava on erittäin hengittävä luonnonkuitu, joka mahdollistaa ilman virtauksen läpi kankaan. Tämä auttaa vähentämään kosteuden kertymistä ja pitämään pään ja kasvojen ihon viileänä ja kuivana koko yön ajan.
2. Allergiaystävällisyys: Pellava on hypoallergeeninen materiaali, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan allergikoille ja herkkäihoisille. Pellavatyynyliinat ovat vähemmän alttiita bakteerien ja pölyn kerääntymiselle verrattuna muihin materiaaleihin, mikä voi auttaa vähentämään allergiaoireita ja parantamaan unenlaatua.
3. Kestävyys: Pellava on erittäin kestävä materiaali, joka säilyttää muotonsa ja laadun pitkään. Pellavaiset tyynyliinat kestävät useita pesuja säilyttäen silti alkuperäisen pehmeytensä ja ulkonäkönsä. Tämä tekee niistä pitkäikäisen ja kestävän valinnan.
4. Luonnollinen pehmeys: Vaikka pellava saattaa tuntua aluksi hieman rouhealta, se pehmenee ja muotoutuu ajan myötä, tarjoten luonnollisen pehmeyden ja mukavuuden tunteen. Pellavatyynyliinat tuntuvat miellyttäviltä iholla ja auttavat rentoutumaan paremmin unen aikana.
5. Lämpötilan säätely: Pellava auttaa säätämään lämpötilaa tehokkaasti, mikä tekee siitä ihanteellisen materiaalin vuodenajasta riippumatta. Se pitää pään viileänä lämpiminä öinä ja lämpimänä viileinä öinä, mikä edistää mukavaa ja virkistävää unta.

Yhteenvetona Heaven Linen by Käinby1925 pellavaiset tyynyliinat tarjoavat lukuisia etuja nukkumiseen, kuten hengittävyyttä, allergiaystävällisyyttä, kestävyyttä ja luonnollista pehmeyttä. Nämä ominaisuudet yhdessä luovat optimaalisen ympäristön rentoutumiselle ja levolle, mikä puolestaan johtaa parempaan uneen ja virkeämpään heräämiseen.

Pellava on myös ekologinen valinta, sillä se tarvitsee vain luonnollista sadetta eikä keinokastelua. Näin säästämme myös pohjavettä. Kaiken lisäksi pellava on nopeasti uusiutuvaa.

Heaven Linen pellava valmistetaan Öko-Tex-standardin mukaan Euroopassa.
Käytämme pakkauksissa ekologisia materiaaleja.

Pellavaa käyttämällä kunnioitat luontoa.

Hoito-ohjeet
• Pese pellava tekstiilit erillään muusta pyykistä, luonnonkuiduista irtoaa nukkaa varsinkin ensimmäisissä pesuissa. Pese ensimmäiset kerrat hieman viileämmässä hienopesussa.
• Täytä pesukone vain puolilleen, jolloin jää enemmän vettä pesuun ja irtokuitujen pois huuhtelemiseen ja estät pesuryppyjen syntymisen.
• Pellava hylkii likaa ja se puhdistuu yleensä jo 40-asteisessa pesussa, mutta kestää hyvin myös 60-asteisen pesulämpötilan.
• Vältä pitkää linkousta, kevyt linkous riittää.
• Pellava kestää matalalämpöisen rumpukuivauksen, mutta silloin nukkaa irtoaa enemmän.

Heaven Linen by Käinby1925

Tuotetiedot
Väri

tuhkan vaaleanharmaa

Koko

50x60cm

Alkuperämaa

Latvia

Valmistaja

Heavenlinen Oy

Materiaali

100% pellava

Mallinumero

HLTP02

Tuotekoodi

6429811340206

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita

Saatat pitää myös näistä

Ladataan
Ladataan
Ladataan
Ladataan

Tuotesuosittelut voivat näkyä sinulle kohdennetusti