Sisältöön
Käinby1925

Käinby1925 Heaven Linen pöytäliina 145x330cm pellava

159,00 €
Haetaan myymäläsaatavuutta

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Heaven Linen by Käinby1925 paksulla ja rouhealla pellava pöytäliinalla loihdit nopeasti kattaukseen boheemin rentoa tai kodikkaan juhlavaa tunnelmaa, niin arkeen kuin kaikkiin kodin juhliin.

Pyykkietikalla pesty pellava on ekologinen valinta ja se näyttää sekä tuntuu ihanalle.
Sen luonnollinen kauneus ja tyylikäs ilme tekevät ruokapöydästäsi todellisen keskipisteen ja korostavat ruokailun iloa ja nautintoa. 100% pellava pöytäliina on kuin ”tyhjä kanvas”, missä vain mielikuvitus on kattausten rajana.

Tee jokainen ruokailuhetki erityiseksi pellavapöytäliinallamme.

Tervetuloa luomaan mukavia ruokailuhetkiä Käinby1925 pöytäliinojen avulla!

1. Kestävyys: Pellava on yksi kestävimmistä tekstiilikuiduista. Sen vahva ja kestävä rakenne tekee siitä erinomaisen valinnan pöytäliinoille, jotka kestävät vuosia käyttöä ja pesua säilyttäen silti kauneutensa ja laatunsa.
2. Ekologisuus: Pellava on ekologinen valinta, sillä se on uusiutuva luonnonvara ja sen viljelyssä tarvitaan vähemmän vettä ja kemikaaleja verrattuna moniin muihin tekstiilikuituihin. Lisäksi pellava on biohajoava materiaali, mikä tekee siitä ympäristöystävällisen vaihtoehdon.
3. Imukykyisyys: Pellavalla on luonnollinen kyky imeä kosteutta, mikä tekee siitä erinomaisen valinnan ruokapöydälle. Se imee helposti pöydälle kaatuneet nesteet ja estää niiden leviämisen.

Pellava on myös ekologinen valinta, sillä se tarvitsee vain luonnollista sadetta eikä keinokastelua. Näin säästämme myös pohjavettä. Kaiken lisäksi pellava on nopeasti uusiutuvaa.

Heaven Linen pellava valmistetaan Öko-Tex-standardin mukaan Euroopassa.
Käytämme pakkauksissa aina ekologisia materiaaleja.

Pellavaa käyttämällä kunnioitat luontoa.

Hoito-ohjeet
• Pese pellava tekstiilit erillään muusta pyykistä, luonnonkuiduista irtoaa nukkaa varsinkin ensimmäisissä pesuissa. Pese ensimmäiset kerrat hieman viileämmässä hienopesussa.
• Täytä pesukone vain puolilleen, jolloin jää enemmän vettä pesuun ja irtokuitujen pois huuhtelemiseen ja estät pesuryppyjen syntymisen.
• Pellava hylkii likaa ja se puhdistuu yleensä jo 40-asteisessa pesussa, mutta kestää hyvin myös 60-asteisen pesulämpötilan.
• Vältä pitkää linkousta, kevyt linkous riittää.
• Pellava kestää matalalämpöisen rumpukuivauksen, mutta silloin nukkaa irtoaa enemmän.

Heaven Linen by Käinby1925

Tuotetiedot
Väri

Pellava

Koko

145x350cm

Alkuperämaa

Liettua

Valmistaja

Heavenlinen Oy

Materiaali

100% pellava

Mallinumero

HLTW78

Tuotekoodi

6429811340329

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita

Saatat pitää myös näistä

Ladataan
Ladataan
Ladataan
Ladataan

Tuotesuosittelut voivat näkyä sinulle kohdennetusti