Sisältöön
Pentik

Pentik Tuntu Talviomena kulho 0,3 l punainen

Hinta25,90 €
Haetaan myymäläsaatavuutta

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Perinteisin kuvioin.Pohjoisten kotien liinavaatekaappien vakiovarustukseen kuuluvat aikaisempien sukupolvien käsin kirjailemat perintötekstiilit. Usein ne ovat niin rakkaita ja käytössä kuluneita, että on turvallisinta antaa niiden levätä kaapissa. Talviomena-mallistoa suunnitellessaan Minna Niskakangas sukelsi kirjonnan maailmaan. Vesiväreillä maalaten perinteiset kuvioaiheet muotoutuivat moderniksi tulkinnaksi näistä suvuissamme kiertävistä aarteista. Talviomena-kuosi on sommiteltu kuhunkin malliston tuotteeseen parhaiten sopivaksi. Värimaailmassa on perinteisistä pohjoismaalaisista kirjontatöistä tuttua valkoista, sinistä, punaista ja ruskeaa. Malliston astiat ja tekstiilit tuovat lämmintä kanelin ja omenan tuoksua jouluvalmisteluihin.

Valkopohjaisen, Talviomena-kuvioisen Tuntu-kulhon vetoisuus on 0,3 litraa. Kulhon voi pestä koneessa ja sitä voi huoletta käyttää sähköuunissa, leivinuunissa, mikroaaltouunissa sekä pakastimessa. Valmistettu Suomessa.

Tuotetiedot
Väri

PUNAINEN

Koko

0,3 l

Alkuperämaa

Suomi

Valmistaja

Pentik Oy

Pesu- ja hoito-ohjeet

Uuninkestävä, mikronkestävä, pakastuksen kestävä. Huuhdeltava ennen konepesua. Konepesun kestävä. Soveltuu elintarvikkeille. Ei kestä äkillisiä lämpötilan vaihteluja.

Materiaali

Keramiikka

Mallinumero

12TAO20004

Tuotekoodi

6438024532926

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita

Saatat pitää myös näistä

Ladataan
Ladataan
Ladataan
Ladataan

Tuotesuosittelut voivat näkyä sinulle kohdennetusti