Sisältöön
Djusie

Djusie Citrus Delight Soothing Cleansing Cream puhdistusvoide 100 ml

31,10 €38,90 €
311,00 €/l
Alin hinta 30 pv. 38,90 €
Haetaan myymäläsaatavuutta

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Lempeästi puhdistava, rauhoittava, piristävä, antioksidanttinen. Nautiskeluun.

Citrus Delight on täyteläinen ja kermainen puhdistusvoide, joka puhdistaa ihon täydellisen puhtaaksi. Suunniteltu puhdistusherkuksi erityisesti kuivalle ja herkälle iholle, mutta sopii kaikille ikään tai ihotyyppiin katsomatta. Vedellä huuhtoutuva täyteläinen voide säilyttää ihon hydrolipidikalvon ja jättää ihon pehmeäksi ja raikkaaksi.

Citrus Delight on erinomainen puhdistustuote stressitekijöille altistuneelle iholle. Sen sisältämä puolukkauute ja koivunmahla antavat iholle runsaasti antioksidantteja. Ruusukvittenin siemenöljy hellii ihon suojabarriääriä ja suojaa kuivumiselta. Punainen savi rauhoittaa ja tehostaa puhdistavaa vaikutusta. Kypsän mandariinin mehukas tuoksu tulee punaisen mandariinin eteerisestä öljystä, joka sopii erinomaisesti myös nuorelle iholle.

Citrus Delight on puhdistusvoide, joka on iholle hellä mutta luonteeltaan vahva. Täyteläisen ja kuohkean puhdistusvoiteen levittäminen kasvoille muistuttaa jälkiruokaelämystä ja nostattaa veden kielelle.

Tuotetiedot
Ainesosat

AQUA, BETULA PENDULA SAP*, CETYL ALCOHOL, POLYGLYCERYL-2 STEARATE, GLYCERIN**, CHAENOMELES JAPONICA SEED OIL, KAOLIN, GLYCERYL STEARATE, STEARYL ALCOHOL, ILLITE, CITRUS RETICULATA PEEL OIL*, VACCINIUM VITIS-IDAEA FRUIT EXTRACT*, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL, TOCOPHEROL, LACTIC ACID, PHYTIC ACID, CITRIC ACID, BENZYL ALCOHOL, DEHYDROACETIC ACID, XANTHAN GUM, LIMONENE*** . *raaka-aineet luomuviljeltyjä **valmistettu luomuraaka-aineista ***From natural essential oils 10,69 % raaka-aineista luomuviljeltyjä 99,13 % raaka-aineista luonnollista alkuperää

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Luonnonkosmetiikkatuote

Kyllä

Muut ominaisuudet

100ml
vegaaninen
kotimainen
Cosmos Natural

Alkuperämaa

Suomi

Valmistaja

Finnish Beauty Oy

Käyttöohjeet

Levitä kuiville kasvoille ja kaulalle, hiero kostein sormin huolellisesti noin minuutin ajan ja huuhdo lopuksi vedellä. Sopii kaikille ihotyypeille.

Applicera på torrt ansikte och torr hals, massera noggrant i ungefär med fuktiga fingrar en minut och skölj till slut med vatten. Passar alla hudtyper.

Säilytys

Huoneenlämmössä

Tuotekoodi

6429810573278

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita

Saatat pitää myös näistä

Ladataan
Ladataan
Ladataan
Ladataan

Tuotesuosittelut voivat näkyä sinulle kohdennetusti