Sisältöön
Weleda

Weleda Puhdstusgeeli 150ml

24,90 €
166,00 €/l
Alin hinta 30 pv. 24,90 €
Haetaan myymäläsaatavuutta

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Syväpuhdistava kasvojen puhdistusgeeli jättää ihon pehmeäksi ja kosteutetuksi kuivattamatta sitä. Sisältää vain luonnollisia ainesosia, kuten kosteuttavaa aloe veraa, glyseriiniä ja taikapähkinää, jolla on hellävarainen ihohuokosia supistava ja rauhoittava vaikutus. Tuoksu on peräisin aidoista eteerisistä öljyistä; virkistävästä sitruunasta, limetistä ja mehukkaasta appelsiinista. Erinomainen normaalille, sekaiholle ja rasvaiselle iholle. Pullo ja pumppu ovat kierrätettäviä ja valmistettu monomateriaalista. Dermatologisesti testattu. Vegaaninen.

Tuotetiedot
Ainesosat

Water (Aqua), Alcohol denat., Coco-Glucoside, Glycerin, Disodium Cocoyl Glutamate, Xanthan Gum, Aloe Barbadensis Leaf Juice+, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel)+Water, Citric Acid, Carrageenan, Sea Salt (Maris Sal), Tocopherol, Lecithin, Sodium Cocoyl Glutamate, Glyceryl Oleate, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Ascorbyl Palmitate, Fragrance (Parfum)*, Limonene*, Linalool*, Citronellol*, Geraniol*, Citral*. |*from natural essential oils.|+ from organic cultivation.

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Luonnonkosmetiikkatuote

Kyllä

Alkuperämaa

Itävalta

Käyttöohjeet

Käytä kaksoispuhdistusrutiinisi toisessa vaiheessa tai sellaisenaan. Vältä silmänympärysihoa, huuhtele huolellisesti haalealla vedellä.

Använd som ett andra steg i din dubbelrengöring eller för sig självt. Skölj noggrant av med ljummet vatten och undvik ögonområdet.

Säilytys

Säilytä normaalissa huoneenlämmössä

Förvaras vid normal rumstemperatur

Tuotekoodi

4001638589611

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita

Saatat pitää myös näistä

Ladataan
Ladataan
Ladataan
Ladataan

Tuotesuosittelut voivat näkyä sinulle kohdennetusti