Sisältöön
Bulldog

Bulldog Original Daily Duo pakkaus

Hinta27,50 €Yksikköhinta122,22 €/l
Haetaan myymäläsaatavuutta

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Bulldog Original Skincare Duo Set on Bulldogin lahjasetti, jossa on kaksi tuotetta jokaisen miehen päivittäiseen aamurutiiniin.
Bulldog Original Moisturiser on miesten kosteusvoide 100ml, joka sisältää 96 % luonnollisia ainesosia. Se on kehitetty kosteuttamaan koko päiväksi ilman, että iho tuntuu rasvaiselta tai tahmealta.
Tuotteiden ominaisuudet:
Sisältää mm. aloe veraa, joka tunnetaan kosteuttavista ja rauhoittavista ominaisuuksistaan.
Tuotteiden pakkaukset koostuvat vähintään 62 % kierrätetystä kuluttajamuovista (PCR) ja vähintään 27 % kasvipohjaisesta biomuovista, joka on valmistettu uusiutuvasta sokeriruokomateriaalista.

Bulldog Original Spray Deodorant 125ml, on miesten spraydeodorantti, joka on suunniteltu antamaan 24 tunnin suojaa epämiellyttävää hajua vastaan. Deodorantti on Bulldogin tunnusomainen tuoksu, jossa on raikkaita sävyjä sitruunasta, appelsiinista ja bergamotista, täydennettynä salvialla, patchoulilla ja setrulla. Se yhdistää luonnon ja tieteen parhaat puolet ainutlaatuiseen tuoksuteknologiaan, joka tarjoaa suojan epämiellyttävää hajua vastaan ja pitkäkestoisen raikkauden. Sopii myös herkälle iholle.
Vegaaninen.
Täydellinen lahja jouluksi tai isänpäiväksi!

Tuotetiedot
Ainesosat

Alcohol Denat., Aqua, Triethyl Citrate, Diheptyl Succinate, Nitrogen, Glycerin, PPG-3 Benzyl Ether Myristate, Parfum, Propanediol, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Limonene, Linalool, Geraniol, Capryloyl Glycerin/Sebacic Acid Copolymer, Citronellol, Rhamnose, Citral, Glucose, Glucuronic Acid.

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Yhdistynyt kuningaskunta

Valmistaja

Bulldog Skincare

Tuotekoodi

5060896576855

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita

Saatat pitää myös näistä

Ladataan
Ladataan
Ladataan
Ladataan

Tuotesuosittelut voivat näkyä sinulle kohdennetusti