Sisältöön
OBH Nordica

OBH Nordica Blendforce tehosekoitin teräs 1,25 l LH439DS0

77,95 €102,00 €
Haetaan myymäläsaatavuutta

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

OBH Nordica Blendforce Steel -tehosekoittimella valmistat terveelliset kasvis- ja hedelmäjuomat, raikkaat smoothiet ja herkulliset pirtelöt salamavauhdilla. Lisäksi se murskaa jäät maistuviin drinkkeihin helposti sekä sekoittaa hetkessä esimerkiksi vauvanruoat, lämpimät sosekeitot, peston ja kastikkeet.

Jäiset marjat
Tehokkaan 800 W moottorin, 6-siipisen Powelix-hienonnusterän ja karkaistun lasikannun ansiosta voit sekoittaa OBH Nordica Blendforce Steel -tehosekoittimella pakastemarjat ja muut jäiset ainekset. Blendforce Steel -sekoitin on varustettu laadukkaalla 6-siipisellä Powelix-hienonnusterällä. Powelix-terä on ruostumatonta terästä, minkä ansiosta se on erittäin kestävä. Terän valmistuksessa käytetty Powelix Life -tekniikka tekee siitä puolestaan nopeamman, mikä perustuu terien kovuuteen ja terävyyteen, niiden kierteiseen pyörimisliikkeeseen sekä optimaaliseen leikkuukulmaan.

Pulssipainike jäänmurskaukselle
Sykäys- eli pulssitoiminnolla ja portaattomasti säädettävällä nopeudella hallitset sekoittamista tarkasti itse. Sekoitin pysyy tukevasti paikallaan käytön aikana, mikä lisää turvallisuutta. Paina pulssipainiketta, kunnes sekoitus on valmis. OBH Nordica Blendforce Steel -blenderin pulssipainikkeella voit murskata jäätä.

Helppo käyttää ja puhdistaa
Lasikannun kannessa on käytännöllinen täyttöaukko, josta on helppo lisätä aineksia tai nesteitä laitteen ollessa käynnissä. Lasikannun voi pestä astianpesukoneessa – helppoa ja hygieenistä. Terä on irrotettava ja se tiskataan käsin, varo teräviä teriä. Lasikannun tilavuus on kokonaiset 1,25 litraa.

Tuotetiedot
Väri

Teräs

Muut ominaisuudet

tyylikäs smoothiesekoitin ruostumatonta terästä
1,25 litran lasikannu
5 nopeutta ja sykäystoiminto
6-siipinen Powelix-terä ruostumatonta terästä
teräosan voi irrottaa puhdistamisen helpottamiseksi

Alkuperämaa

Kiina

Valmistaja

OBH Nordica

Tuotekoodi

3016667242292

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita

Saatat pitää myös näistä

Ladataan
Ladataan
Ladataan
Ladataan

Tuotesuosittelut voivat näkyä sinulle kohdennetusti