Sisältöön
OBH Nordica

OBH Nordica Dual Easy Fry air fryer 8,3L musta AG901NS0

182,00 €252,00 €
Haetaan myymäläsaatavuutta

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Valmista helposti erilaisia ruokalajeja samanaikaisesti koko perheelle.
Dual Easy Fry on tilava ilmafriteerauskeitin. Kahden erilaisen kypsennysastian avulla voidaan helposti valmistaa kokonainen ateria kotona koko perheelle samalla kertaa. Dual Easy Fry -keittimessä on kaksi kypsennysastiaa, joista toisen tilavuus on 5,2 litraa ja toisen 3,1 litraa. Ne ovat toisistaan riippumattomia, mikä tarkoittaa, että erilaisia ruokalajeja voidaan valmistaa erillisissä kypsennysastioissa samanaikaisesti. Voit myös synkronoida kaksi eri ohjelmaa niin, että eri lokeroissa valmistettavat ruoat valmistuvat samanaikaisesti.
Vaihtelua ruoanlaittoon
Ilmafriteeraustekniikan lisäksi valittavissa on myös kahdeksan pikavalintaohjelmaa kanalle, vihanneksille, kalalle, lihalle ja ranskanperunoille. Ilmafriteerauskeittimen Extra Crisp -tekniikan ansiosta kotona valmistetuista ranskanperunoista tulee kullankeltaisia, erittäin rapeita ja maukkaita. Keittimessä voidaan myös paistaa, paahtaa ja gratinoida sekä lämmittää aiemmin valmistettua ruokaa. Lämpötila on helppo säätää alueella 40–200 °C. Ilmafriteerauskeittimessä on myös 10 tunnin ajastin elintarvikkeiden kuivaamiseen.
Säästä aikaa ja energiaa
Dual Easy Fry -keitintä käytettäessä energiaa kuluu jopa 65 % vähemmän ja kypsennysaika on jopa 40 % lyhyempi perinteisiin uuneihin verrattuna. Luvut perustuvat vuonna 2023 pakasteranskanperunoilla tehtyyn testiin. Dual Easy Fry -keitin on korjattavissa 15 vuoden ajan, mikä tarkoittaa, että voimme lähettää edullisia varaosia 6 200 korjaamosta eri puolilta maailmaa. Tämä on osa kestävän kehityksen työtämme, jolla suojelemme ympäristöä vähentämällä jätteiden määrää.
Helppo puhdistaa
Irrotettavat lisävarusteet on helppo puhdistaa ruoanlaiton jälkeen. Kumpikin kypsennysastia ja ritilä ovat konepesun kestäviä.

Tuotetiedot
Väri

Musta

Muut ominaisuudet

valmistaa pääruuan ja lisukkeet samanaikaisesti
kuuma ilma kypsentää päältä rapeaksi ja sisältä meheväksi
kaksi kypsennyskoria (5,2l ja 3,1l)
7 kypsennysohjelmaa
manuaalinen kypsennysajan- ja lämpötilan säätö
lämpötila-asetus 40-200°C
60 min ajastin
helppo puhdistaa, irrotettavat osat konepestäviä
mitat (sxlxk):42x45x32cm
2700 W
15 vuoden korjattavuustakuu
takuu 2 vuotta

Takuu

TAKUU 2 VUOTTA

Alkuperämaa

Kiina

Valmistaja

OBH Nordica

Tuotekoodi

3045380026650

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita

Saatat pitää myös näistä

Ladataan
Ladataan
Ladataan
Ladataan

Tuotesuosittelut voivat näkyä sinulle kohdennetusti