Sisältöön
MOIRA Cosmetics

MOIRA At Glance Stick Shadow luomivärikynä 1,5 g

11,90 €9,52 €
5 950,00 €/kg
Valittu väri:005 Cashmere Rose
  • 005 Cashmere Rose
  • 006 Sparking Pink
  • 008 Taupe
  • 013 Black
  • 016 Nude Beige
  • 017 Charcoal Gray
  • 018 Olive Green
Haetaan myymäläsaatavuutta

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

MOIRA At Glance Stick Shadow -luomivärikynä tekee silmämeikin luomisesta nopeaa ja vaivatonta. Tämä monikäyttöinen ja innovatiivinen luomivärikynä liukuu silmäluomillesi kevyesti, mahdollistaen intensiivisen ilmeen luomisen hetkessä. Sen kermainen koostumus on suunniteltu pysymään paikallaan pitkään, ja sen monipuoliset sävyt mahdollistavat loputtomat vaihtoehdot erilaisten silmämeikkien luomiseen.

At Glance Stick Shadow on täydellinen valinta niille, jotka arvostavat nopeutta, helppoutta ja ammattimaista lopputulosta. Luomivärikynää voi käyttää silmänrajauskynän tapaan tai sellaisenaan luomivärin tapaan. Se sopii erinomaisesti myös silmämeikin pohjustukseen. Kynässä on sisäänrakennettu teroitin mukana.

Hyödyt:
- Vedenkestävä
- Ei pakkaudu luomivakoon
- Pitkäkestoinen

KÄYTTÖ:
1. Levitä luomiväriä suoraan puikosta luomille ja häivytä sormin tai siveltimellä.
2. Käytä pientä viistopäistä sivellintä rajataksesi silmät.

Vinkki: Käytä sisäänrakennettua teroitinta tehdäksesi kynästä tarkemman. Levitä silmän sisänurkkiin ja kulmaluulle korostamaan. Käytä tummempia luomiväritikkuja luodaksesi utuisen silmämeikin.

Tuotetiedot
Ainesosat

Isododecane, Cyclopentasiloxane, Trimethylsiloxysilicate, Ozokerite, Synthetic Fluorphlogopite, Polyethylene, Caprylyll Methicone, Octyldodecanol, Nylon-12, Trimethylsiloxyphenyl Dimethicone, C20-40 Alcohols, Phenoxyethanol, Water, MAY CONTAIN/PEUT CONTENIR/PUEDE CONTENER (+/-): Titanium Dioxide (CI 77891), Iron Oxide Red (CI 77491), Iron Oxide Yellow (CI 77492), Iron Oxide Black (CI 77499).

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Taiwan

Tuotekoodi

0840222303516

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita

Saatat pitää myös näistä

Ladataan
Ladataan
Ladataan
Ladataan

Tuotesuosittelut voivat näkyä sinulle kohdennetusti