Sisältöön
Dick Johnson

Dick Johnson Hair Kit Basic pakkaus

Hinta39,90 €Yksikköhinta199,50 €/l
Haetaan myymäläsaatavuutta

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Hair Kit Basic yhdistää kaksi Dick Johnsonin kovinta hiustuotetta yhteen pakettiin!
Pakkaus sisältää Chost Clay -hiusvahan 100 ml sekä Hair Texture Spray -tekstuurisuihkeen 100 ml.

Ghost Clay -hiusvahan samettinen koostumus on peräisin aidosta savesta, joten se levittyy pehmeästi ilman tahmaisuutta tai paakkuja, jättäen jälkeensä luonnollisen mattapinnan ja joustavan pidon.

Hiusvaha soveltuu parhaiten lyhyille ja keskipitkille hiuksille, kun tavoittelet rentoa, luonnollista ja tarpeen mukaan uudelleenmuotoiltavaa tyyliä. Hiusvahan Sweet Nectar -tuoksu on raikas tuulahdus sitrushedelmien herkullista makeutta.

Hair Texture Spray -tekstuurisuihke on syntisen hyvä ja helppo muotoilusuihke, jossa yhdistyy vitamiinirikas kannabiksen siemenöljy, hiuksia virkistävä kofeiini sekä hoitava tupakanlehtiuute. Se tarjoaa kevyen luonnollisen pidon, joka korostaa myös hiusten tuuheutta ja volyymia. Hair Texture Spray jättää hiukset pehmeiksi, uudelleenmuotoiltaviksi ja raikkaan tuoksuisiksi.

Tekstuurisuihkeen Midnight Musk -tuoksu on mystisen huumaava sekoitus sitrushedelmien raikkautta ja myskin maanläheisyyttä. Hair Texture Spray sopii erityisen hyvin pitkille tai kiharaisille hiuksille, sillä se korostaa hiusten luonnollista aaltoilua, vahvistaen niiden luonnollista pitoa.

Tuotteiden käyttö on helppoa, ja voit käyttää niitä tarpeen mukaan yhdessä tai erikseen. Parhaan pidon ja mattaisen ilmeen saamiseksi suosittelemme suihkauttamaan kuiviin tai pyyhekuiviin hiuksiin aluksi Hair Texture Sprayta, ja sen jälkeen viimeistelemään ilmeen Ghost Clayn avulla. Näin saat helposti herkullisen tuoksuisen, luonnollisen ja mattaisen ilmeen vaivattomasti.

Koe siis täysin uusi hiustenhoidon ja -muotoilun helppous Hair Kitin avulla!

Tuotetiedot
Ainesosat

Ghost Clay:|Aqua, Kaolin, Petrolatum, Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-2, Cetyl Alcohol, VP/VA Copolymer, Ceteareth-25, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Copernicia Cerifera Cera, Alcohol Denat., Synthetic Wax, Microcrystalline Wax, Morus Nigra Leaf Extract, Glycerin, Phenoxyethanol, Polysorbate 20, Ethylhexylglycerin, Butylene Glycol, Parfum, Linalool, Benzyl Benzoate, Hexyl Cinnamal, Limonene, Benzyl Salicylate, Alpha-Isomethyl Ionone, Eugenol||Hair Texture Spray:|Aqua, Alcohol Denat., VP/VA Copolymer, Sodium Chloride, Magnesium Sulfate, Propanediol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Glycerin, Caffeine, DimethylPABAmidopropyl Laurdimonium Tosylate, Sodium Benzoate, Panthenol, Potassium Sorbate, Citric Acid, Cannabis Sativa Seed Oil, Parfum, Benzotriazolyl Dodecyl p-Cresol, Nicotiana Tabacum Leaf Extract, Alpha-Isomethyl Ionone, Citronellol, Linalool, Geraniol, Coumarin

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Suomi

Tuotekoodi

6430076879356

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita

Saatat pitää myös näistä

Ladataan
Ladataan
Ladataan
Ladataan

Tuotesuosittelut voivat näkyä sinulle kohdennetusti