Sisältöön
Essence

essence hydra kiss LIP OIL 05 Midnight Mystery 4 ml

Hinta3,59 €Yksikköhinta897,50 €/l
Haetaan myymäläsaatavuutta

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Hoida huuliasi ja saa ne kiiltämään essence hydra kiss LIP OIL 05 Midnight Berry -huuliöljyllä. Huuliöljy tummassa marjan sävyssä, joka jättää ripauksen väriä huulillesi. Ainesosien ja ravitsevan koostumuksen ansiosta huuliöljyssä on täydellinen yhdistelmä kiiltävää viimeistelyä ja pehmentävää hoitavuutta. Levitä vain paksulla ja pehmeällä applikaattorilla ja nauti kiiltävistä ja täyteläisen näköisistä huulista lämpiminä kesäpäivinä.

Tuotetiedot
Väri

Midnight Mystery

Ainesosat

INGREDIENTS: DIISOSTEARYL MALATE, TRIDECYLTRIMELLITATE, POLYISOBUTENE, SILICA, SIMMONDSIA CHINENSIS (JOJOBA) SEED OIL,LIMNANTHES ALBA (MEADOWFOAM) SEED OIL, TOCOPHERYL ACETATE, HYDROLYZED SODIUMHYALURONATE, GLYCERYL BEHENATE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, MICA, PHENOXYETHANOL,PARFUM (FRAGRANCE), LINALOOL, CITRONELLOL, LIMONENE, TIN OXIDE, MAYCONTAIN/[+/-]: CI 15850 (RED 7 LAKE), CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77891(TITANIUM DIOXIDE).

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Kiina

Valmistaja

cosnova GmbH

Käyttöohjeet

Lip Booster antaa huulille poikkeuksellisen kiiltävän viimeistelyn ja saa ne näyttämään täyteläisemmiltä. Kun haluat erityisen voimakkaan värjäystuloksen, rajaa ja värjää huulet ensin huulipunalla.

Texturen ger läpparna en extraordinär glänsande finish och får dem att se fylligare ut. För särskilt intensiva färgresultat, konturera och måla läpparna med en lipliner först.

Tuotekoodi

4059729490469

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita

Saatat pitää myös näistä

Ladataan
Ladataan
Ladataan
Ladataan

Tuotesuosittelut voivat näkyä sinulle kohdennetusti