Sisältöön
Fenty Skin

Fenty Skin Holiday Plush Pudding' Lip Mask Salted Caramel -huulinaamio 15g

Hinta25,50 €Yksikköhinta1 700,00 €/kg
Haetaan myymäläsaatavuutta

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Rajoitettu painos Suolakaramelli Plush Pudding. Saa ihmiset puhumaan luonnostaan mehevistä huulista tällä seuraavan tason huulihoitoaineella: Pehmoinen, vanukasta muistuttava koostumus peittää huulet supertehokkaalla kosteudella, mikä tekee huulista sileämmät, kiinteämmät ja täyteläisemmän näköiset.

Kierrä pohjaa vastapäivään käyttöä varten. Levitä huulille tarpeen mukaan aamulla ja/tai illalla.

Kosteuttaa ja ravitsee huulia välittömästi ja antaa pitkäkestoista kosteutusta päivällä tai yöllä. Tasoittaa koostumusta ja vähentää juonteita ja ryppyjä vain 1 viikossa. Kiinteyttää ja parantaa kimmoisuutta vain 1 viikossa. Jättää huulet täyteläisemmiksi, muodokkaammiksi ja selkeämmiksi. Elvyttää kuivat, hilseilevät huulet, jolloin ne ovat palautuneet, pehmeät ja täyteläis

Tuotetiedot
Koko

15 g

Ainesosat

POLYBUTENE, HYDROGENATED POLYDECENE, BIS-DIGLYCERYL POLYACYLADIPATE-2, RICINUS COMMUNIS (CASTOR) SEED OIL, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, HYDROGENATED STYRENE/ISOPRENE COPOLYMER, SYNTHETIC WAX, SILICA, COCOS NUCIFERA (COCONUT) OIL, MALPIGHIA PUNICIFOLIA (ACEROLA) FRUIT EXTRACT, PUNICA GRANATUM FLOWER EXTRACT, PUNICA GRANATUM STEROLS, TOCOPHEROL, TOCOPHERYL ACETATE, SIMMONDSIA CHINENSIS (JOJOBA) SEED OIL, SODIUM SACCHARIN, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE, POLYGLYCERYL-3 DIISOSTEARATE, DICALCIUM PHOSPHATE, AROMA/FLAVOR, PHENOXYETHANOL, IRON OXIDES (CI 77491, CI 77492, CI 77499).

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Yhdysvallat

Tuotekoodi

0840026684941

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita

Saatat pitää myös näistä

Ladataan
Ladataan
Ladataan
Ladataan

Tuotesuosittelut voivat näkyä sinulle kohdennetusti