Sisältöön
The Ordinary

The Ordinary Salicylic Acid 0.5 % Body serum vartaloseerumi 240 ml

Hinta22,00 €Yksikköhinta91,67 €/l
Haetaan myymäläsaatavuutta

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Salisyylihappo 0,5 % vartaloseerumi on suunniteltu epäpuhtauksille alttiille ihoille korjaamaan rakenteellisia epäsäännöllisyyksiä ja tekemään ihosta kirkkaamman ja sileämmän.
Koostumus kuorii pintaa 0,5 %:n salisyylihapon avulla, joka edistää kuolleen ihon luonnollista kuorintaa. Salisyylihappo on muun muassa lipofiilinen, mikä tarkoittaa, että se voi kuoria ja auttaa puhdistamaan ihoa huokosia tukkivan lian ja roskien poistamisessa, mikä auttaa minimoimaan tukkeutuneita huokosia.

Tämä salisyylihapposeerumi on testattu erityisesti vartalokäyttöön, ja siinä on suutinapplikaattori, jonka avulla voit annostella koostumuksen tarkasti tietyille epäpuhtauksille alttiille alueille.

Testitulokset osoittavat tämän:
Ratkaisu epätasaiseen ihoon: Auttaa puhdistamaan vartalon epätasaista ihoa kuorimalla huokosia, auttaa tasoittamaan epätasaista koostumusta ja tasapainottamaan epätasaisen ihon sävyn ulkonäköä.
Tehokas kuorinta: Kuorii puhdistaakseen ihon liasta ja roskista, jotka voivat tukkia ihohuokoset.
Tasoittaa ihon rakennetta: Vähentää ihon epätasaista koostumusta ja antaa sileämmän rakenteen epäpuhtauksille alttiille iholle.

Tuotetiedot
Ainesosat

AQUA (WATER), PROPANEDIOL, SARCOSINE, SALICYLIC ACID, GLYCERIN, COCAMIDOPROPYL DIMETHYLAMINE, CITRIC ACID, PHENOXYETHANOL, CHLORPHENESIN. Please be aware that ingredient lists may change or vary from time to time. Please refer to the ingredient list on the product package you receive for the most up to date list of ingredients.

(Tarkastathan aina ainesosaluettelon tuotepakkauksesta)

Alkuperämaa

Kanada

Käyttöohjeet

Puhdista iho huolellisesti ennen tuotteen levittämistä.
Levitä sitä vartalolle ja hiero sitä tarvittaessa käsilläsi.
Anna tuotteen kuivua.
Vältä kosketusta silmiin. Huuhtele huolellisesti vedellä, jos kosketusta tapahtuu,

Tuotekoodi

0769915233520

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita

Saatat pitää myös näistä

Ladataan
Ladataan
Ladataan
Ladataan

Tuotesuosittelut voivat näkyä sinulle kohdennetusti