Sisältöön
Kalevala

Kalevala Roosa nauha 2024 Kesäyön ruusu korvakorut hopea vp lasihelmi

210,00 €
Haetaan myymäläsaatavuutta

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Vuoden 2024 Roosa nauha -koru on saanut innoituksensa Kesäyön ruusu -sarjasta. Kampanjaa varten suunniteltuja erikoismalleja koristaa herkkä vaaleanpunainen lasihelmi.
• Korusarjalla tuetaan Roosa Nauha -keräystä, nyt kymmenettä kertaa. Jokaisesta myydystä kaula- ja korvakorusta Kalevala Koru lahjoittaa 10 € Syöpäsäätiölle.
• Tuotteella on rajoitettu saatavuus ja rajoitettu myyntiaika 2024 vuoden loppuun saakka.
• Lahjaksi tai itselle hyvän asian puolesta. Suuren elämänmuutoksen kohdatessa on tärkeää tietää, ettei ole yksin. Lähipiirin ja yhteisön tuki antaa voimaa katsoa rohkeasti eteenpäin. Syöpäsäätiö on Suomen merkittävin yksityinen syöpätutkimuksen rahoittaja, ja Roosa nauha sen tunnetuin keräys. Tänä vuonna Kalevala Koru on jo kymmenettä kertaa mukana tukemassa tärkeää asiaa lahjoittamalla keräykseen 10 € jokaisesta Roosa nauha -korusta.
Vuoden 2024 Roosa nauha -koru on saanut innoituksensa Saima Harmajan runosta Läheisyys: ”Huoneessani tässä on vielä kevät. Sade hyrskyää ja ruusut puhkeavat pimeässä, ja satakieli laulaa. Minuun jää!”
Koruissa hehkuvat vaaleanpunaiset lasihelmet. Roosa nauha 2024 hopeinen Kesäyön ruusu -sarjan riipus ja korvakorut ovat saatavissa rajoitetun ajan.

Tuotetiedot
Väri

Hopea

Alkuperämaa

Suomi

Valmistaja

Kalevala Koru Oy

Materiaali

hopea, lasihelmi

Mallinumero

261000704J

Tuotekoodi

6419941071415

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita

Saatat pitää myös näistä

Ladataan
Ladataan
Ladataan
Ladataan

Tuotesuosittelut voivat näkyä sinulle kohdennetusti