Sisältöön
FLER

Fler The Razor Starter set Pine aloituspakkaus

Hinta24,90 €
Haetaan myymäläsaatavuutta

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Fler Pine- värinen aloituspakkaus. Sisältää 1kpl shaverin runko, 2 kpl vaihtoterät sekä 1 kpl seinäpidike.

Anodisoidusta alumiinista valmistettu runko on suunniteltu kestämään. Tyylikäs muotoilu ja modernit värit tekevät siitä välittömän klassikon, joka sopii täydellisesti kylpyhuoneeseesi. Ruotsalaisesta ruostumattomasta teräksestä valmistetut viisiteräiset vaihtoterät on varustettu kosteuttavalla renkaalla, joka sisältää E-vitamiinia, aloe veraa ja jojobaöljyä sisältävää parranajosaippuaa.

Patentoitu Rolatek-rulla vähentää kitkaa ja tekee ajosta miellyttävämpää, mikä takaa hellävaraisen ja tarkan ajon ilman ihoärsytystä. Terien väli on suunniteltu väljäksi, jotta ihokarvat eivät tuki niitä. Seinäteline pitää höyläsi turvallisesti ja näkyvästi esillä, ja se kiinnittyy tukevasti lähes kaikille pinnoille kaksipuolisen 3M-teipin avulla. Vaihtoterät sopivat yleisimpiin runkoihin, ja yleisimmät vaihtoterät ovat yhteensopivia myös Fler-runkoon. Saatavilla on myös erikseen myytävä teräsuoja, joka suojaa shaveria matkalla.

Tuotetiedot
Alkuperämaa

Kiina

Käyttöohjeet

Kostuta höylän teräosa ennen ajoa aktivoidaksesi parranajosaippuan. Suositellaan myös laadukkaan parranajogeelin tai -vaahdon käyttöä.

Jotta Fler-shaveri pysyy parhaassa mahdollisessa kunnossa, huuhtele se huolellisesti käytön jälkeen ja anna sen kuivua sille tarkoitetussa pidikkeessä. Vaihda terä 5–7 käyttökerran välein varmistaaksesi tarkan ja sileän ajon – vaihtoväli voi kuitenkin vaihdella käyttäjäkohtaisesti. Suosittelemme käyttämään vain hyväkuntoisia teriä.

Säilytä lasten ulottumattomissa.

Tuotekoodi

8055774040051

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita

Saatat pitää myös näistä

Ladataan
Ladataan
Ladataan
Ladataan

Tuotesuosittelut voivat näkyä sinulle kohdennetusti