Sisältöön
Joutsen

Joutsen Koski untuvatakki

Hinta689,00 €
väri:604 dyyni
Valittu koko:M
Haetaan myymäläsaatavuutta

Tuotteen tiedot

Tuotekuvaus

Vaakatikatussa ja muhkeasti täytetyssä Koski-untuvatakissa on kaikki ainekset miesten Joutsen-klassikoksi. Trendikkäästi pidempi mitta ja pikkutakin ylle sopiva mitoitus tekevät siitä täydellisen ulkovaatteen bisnespukeutujalle. Pelkistetyn ilmeen ja sporttisten yksityiskohtien ansiosta Koski on toiminnallinen luottotakki niin vapaa-ajan aktiviteetteihin kuin myös kentän laidallekin. Rennon istuvuuden ja suoralinjaisen mallin yhdistelmä on mukava ja miehekäs.
Säädettävän, lämpimän hupun voi halutessaan irrottaa vetoketjulla. Hieman tavallista pidemmät taskut ovat helppokäyttöiset. Takin sisältä löytyy kaksi vetoketjullista povitaskua. Hihoissa on istuvuutta parantavat muotosaumat ja kevyt kuminauhakiristys hihansuissa. Helmassa kätevä kiristys. Takin materiaalina on himmeäkiiltoinen, lankavärjätty kangas, jonka sävy elää liikkeessä. Takin selänpituus L koossa on 92 cm. Joutsen-takit ovat vettähylkiviä. Vedenhylkivyyden ansiosta tihku- ja räntäsade pysyvät kankaan ulkopuolella, mutta voimakkaaseen vesisateeseen niitä ei ole tarkoitettu.

Tuotetiedot
Kokotiedot

1 (Leveys) x 1 (Korkeus) x 1 (Syvyys) cm

Alkuperämaa

Viro

Valmistaja

Joutsen Finland Oy

Pesu- ja hoito-ohjeet

Sulje vetoketjut. Käännä vuoripuoli päällepäin. Kastele tuote märäksi. Valitse hellävarainen hienopesuohjelma 30 astetta C. Käytä Joutsen untuvashampoota, tai muuta mietoa ja valkaisuaineetonta pesuainetta, noin 1/3 normaalista pesuainemäärästä riittää. Huuhtele runsaalla vedellä. Valitse tehokas ja pitkä linkous. Kuivaa tuote kuivausrummussa alhaisessa lämpötilassa tai välillä pöyhien.

Materiaali

100% polyesteri

Mallinumero

1-096-0035

Tuotekoodi

6413840117830

Arviot

Tuotteesta ei ole vielä arvioita

Saatat pitää myös näistä

Ladataan
Ladataan
Ladataan
Ladataan

Tuotesuosittelut voivat näkyä sinulle kohdennetusti